SERKA'nın Desteğiyle Ağrı Dağına Tırmandılar - Son Dakika
Yerel

SERKA'nın Desteğiyle Ağrı Dağına Tırmandılar

Serhat Kalkınma Ajansının desteğiyle Ağrı Dağına tırmanan gazeteciler, 4 gün süren zorlu yürüyüşün ardından zirve yaptı.

04.08.2014 13:25  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) desteğiyle Ağrı Dağı'na tırmanan gazeteciler, 4 gün süren zorlu yürüyüşün ardından zirve yaptı.

Faaliyetlerini Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır'da sürdüren SERKA'nın desteğiyle Ankara'dan gelen CNN Türk'ten Ertan Ezen ile Murat Pazarbaşı, Milliyet Gazetesi'nden Yavuz Özden, Kanal 24'ten Bayram Şahin, gazeteci Serdar Özsoy, dağcı Bünyamin Kaya ile SERKA Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mukadder Yardımcıel'den oluşan 7 kişilik ekip, ilk olarak Doğubayazıt ilçesinde bir araya gelerek Eli Köyü'ne gitti.

Buradan 3 bin 200 metre kampına doğru yürüyüşe geçen gazeteciler, sağanak ve soğuk havada gerçekleştirilen ve 6,5 saat süren yürüyüşe 3 bin 200 metre kampında ara verdi.

Geceyi kampta geçiren grup, ertesi gün 4 bin 200 metre kampına hareket etti. Buradaki kampta dinlenen ekip, gece yarısı zirveye tırmandı. Sisli bir havada gerçekleştirilen ve yaklaşık 4,5 saat süren zorlu yürüyüşün ardından grup, Ağrı Dağı'nın zirvesine ulaştı. Dağın zirvesine ulaşmanın gururunu yaşayan gazeteciler, Serhat Kalkınma Ajansı'nın üzerinde "Biz Buradayız" yazan pankartını açtı.

Gazeteciler, meslektaşlarını da Ağrı Dağı'na tırmanmaya davet etti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SERKA'nın Desteğiyle Ağrı Dağına Tırmandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement