Serkan Kırıntılı: "Hedefimiz Konya'yı En Üst Seviyeye Taşımak" - Son Dakika
Spor

Serkan Kırıntılı: "Hedefimiz Konya'yı En Üst Seviyeye Taşımak"

Serkan Kırıntılı: "Hedefimiz Konya\'yı En Üst Seviyeye Taşımak"

Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’daki kampta sürdürüyor.

12.07.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'daki kampta sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin kalecisi Serkan Kırıntılı, hedeflerinin Konya'yı en üst seviyeye taşımak olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde devam eden Torku Konyaspor, çalışmalarını sürdürüyor. Günde iki ayrı antrenmanla çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon için oldukça iddialı.

Konya ekibinin Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği kaleci Serkan Kırıntılı, yeni sezonda iddialı olduklarını söyledi. Erzurum'daki kampın güzel geçtiğini ifade eden tecrübeli kaleci, "Burada güzel bir atmosfer var. Hava şartları ve sahalar güzel. Geçen yıl Çaykur Rizespor'la ilk kez gelmiştik. Koşulların böyle olması bizler için büyük avantaj" dedi.

Takımdaki yeni oyuncuların kaynaşma dönemini tamamladığını aktaran Kırıntılı, "Zaten birbirimizi tanıyorduk. Arkadaşlarla kaynaşma dönemini geride bıraktık. Her şey yolunda gidiyor. Geçtiğimiz sene ligi sekizinci sırada bitirdik. İnşallah bu yıl bunu daha da geliştireceğiz diye düşünüyorum. Yedinci veya altıncı sıra gibi en üst seviyelere doğru Konyaspor'u taşıyacağız" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Serkan Kırıntılı: 'Hedefimiz Konya'yı En Üst Seviyeye Taşımak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement