Serkan Uçar: Ece Beni 'Ergen' Diye Aşağıladı - Son Dakika
Magazin

Serkan Uçar: Ece Beni 'Ergen' Diye Aşağıladı

Ece Erken'e boşanma davası açan Uçar, mahkemeye sunduğu dilekçede eşinin, "Ergensin, ergenlikten kurtulamamışsın" dediğini ve bu sözlerinden rencide olduğunu belirtti.

11.07.2015 08:28  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ece Erken'den boşanmak için dava açan Serkan Uçar'ın mahkemeye sunduğu dilekçede ilginç iddialar yer aldı.

AİLESİ BU EVLİLİĞİ İSTEMİYORDU

Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açan Serkan Uçar'ın dava dilekçesindeki iddialara göre; Ece Erken ile Serkan Uçar, 24 Haziran 2014'te ailelerinden habersiz evlendi. Eymen adında bir çocukları olan çiftten Serkan Uçar'ın ailesi, "medyatik" evlilikten rahatsızlık duydu. Evliliğe onay vermeyen aileler, yine de çocuklarının tercihine saygı duyarak bir müdahalede bulunmadı.

Ancak Ece Erken, eşinin annesi ve babası hakkında küçük düşürücü konuşmalar yaptı. Sürekli kendi annesinin yanında olmasını isteyen, kayınvalidesinin ise uzakta olmasından memnun olan Erken, kayınpederinin de kendisini arayıp ağlayarak özür dilediği yönünde bazı açıklamalar yaptı.

EYMEN'İ SERKAN'IN AİLESİNE GÖSTERMEDİ

İddiaya göre; Ece Erken eşine, daha yüksek bir yaşam sunması için yoğun duygusal baskı uyguladı. Serkan Uçar, eşine ve oğluna sadakati nedeniyle yaşananları sineye çekti.

Erken kocasından izin almadan sürekli annesinin yanına gidip geldi. Oğlu Eymen'i kayınvalidesi ve kayınpederine göstermeyen sunucu, son iki aydır da eşine karşı tutarsız davranışlar sergilemeye başladı. Uçar'a ağır hakaretlerde bulunan Erken, diğer taraftan sevgi dolu mesajlar yolladı. Bu arada basına eşine aşık kadın imajı vermekten de geri durmadı. Erken, oğlu henüz 1,5 aylıkken onu alarak Çeşme'ye gitti. Uçar yoğun iş temposu arasında oğlunu ve ailesini görmek istedi. Ancak Erken, çocuğunu görmesini engelledi.

"GİT BANKADAN SPERM ALIP ÇOCUK YAP"

Uçar'ın iddiasına göre, Ece Erken cep telefonu mesajlarıyla bir 'senaryo' oluşturdu. Aynı evde bulunmalarına rağmen eşiyle cep telefonuna gönderdiği mesajlarla iletişim kurdu.

Eşinin tutarsızlığına bir anlam veremeyen Uçar, onun gerçek niyetini İstanbul Aile Mahkemesi'nin verdiği koruma kararıyla anlayabildi. Uçar, Ece Erken'in basına yaptığı açıklamaları da dava dilekçesine ekledi.

Erken'in "Ben çocuk yapmak için evlendim. Şimdilerde millet evleniyor boşanıyor. Artık bunlar çok kolay. Ben de bir kez evlendim boşandım. Çocuk yapmak çok ciddi bir iş. Evlenmeden önce annem ve babam o kadar çok torun istiyorlardı ki 'Git sperm bankasından alıp yap' bile dediler. Çocuk için evlendik." şeklinde bir açıklama yaptığı da belirtildi.


1 LİRALIK MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Ece Erken'in koruma kararı ile ilgili gerçeğe aykırı iddialarda bulunduğunu belirten Serkan Uçar, Eymen'in 6 yaşından sonra velayetinin kendisine verilmesini istedi. Dilekçede şu ifadeler kullanıldı:

"Davalı kendi kusurlarını perdelemek ve medyatik imajına cila çekmek için şiddet mağduru, fedakâr anne, canavar eş ikilemi yaratmak istemiştir. Eşinin saldırılarına karşı müvekkil Serkan Uçar sükunetini korumuştur.

Taraflardan birisinin daha olgun ve mantıklı davranması gerekir ki bu sorumluluğu da davalı Ece Erken'den 11 yaş küçük olan ve davalı tarafından 'ergen' diye aşağılanan Serkan Uçar üstlenmiştir. Müvekkilimde bir kusur yoktur ve bu evliliği sürdürme isteği kalmamıştır."

Kişilik haklarının saldırıya uğradığını iddia eden Serkan Uçar, 1 liralık manevi tazminata hükmedilmesini de istedi.



Serkan Uçar: Ece Beni \'Ergen\' Diye Aşağıladı

Son Dakika Magazin Serkan Uçar: Ece Beni 'Ergen' Diye Aşağıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • *****: Ayyyy rezillik diz boyu bu ne ya. Okurken sıkıldım bıraktım yani öfffff herşey ortada. Öküzün önde gidenisiniz ikinizde işte 28 1 Yanıtla
  • Türkoğlu: Bu Ece Erken ve Ece Erken gibilerini piyasaya sürenlerden nefret ediyorum... Beş para etmeyen pislik !!! 19 1 Yanıtla
  • birisi: Bu ünlü geçinen sinir bozucu kadın ne sevimsiz itici. 19 0 Yanıtla
  • Serdar : Neye gülüyorum biliyormusunuz arkadaşlar bu çift ve daha bunlara benzeyen bir çok çift cumhurbaşkanlığ resepsiyonuna davetliydi yazıkkkkkkkkk 13 3 Yanıtla
  • hale: be kartoloş kadın madem ergendi neden evlendin cocuk yaptın serkanında başını yaktın pislik 14 2 Yanıtla
  • Kt: Ben adama inanıyorum kadınlara baş edilmiyor hele delisiyle hiç ugrasilmaz 12 3 Yanıtla
  • ÇORÇİL: 125 cc lik scotter olursan ergen de çömez de olursun. Pancar motoru gibi tadak tadak duman atacaksın 9 2 Yanıtla
  • ŞİŞCİ COŞKUN: Tadını aldı ve bu limandan ayrılma vaktide geldi toplumun yüz karası sanatçı tiplemeleri 10 0 Yanıtla
  • .....: Serkan haklı beyler 5 5 Yanıtla
  • Kadir: Bu alemdeki tek ergen " Gulben Ergen" Baskasini tanimam... 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Seren Serengil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor
    11:10 Seren Serengil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor

    Seren Serengil, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. Serengil, İstanbul'un güzelliğini gölgeleyen her şeyden arındırılması gerektiğini belirterek, İmamoğlu'nun rakibinin olmadığını ve kesinlikle kazanacağını söyledi.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.


Advertisement