Sertab, Ayrılık Gecesi Parkta Sabahlamış! - Son Dakika
Güncel

Sertab, Ayrılık Gecesi Parkta Sabahlamış!

Sertab Erener'in, 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'dan "Ayrılmak istiyorum" sözünü duyunca krize girdiği ve Maçka Parkı'nda sabahladığı ortaya çıktı.

22.11.2014 10:21  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki yaz "Bu ülkede evlilik dışı ilişkilere hoş gözle bakılmıyor" diyerek Amerika'da Michigan Gölü manzarasına karşı tuttukları evde yaşamaya başlayan Sertab Erener ile 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'ın ayrılığının yankısı sürüyor. Sırf Demir Demirkan çocuk istemediği için annelikten bile vazgeçen Erener'in, sevgilisi "Artık bu ilişkiye devam etmek istemiyorum, ayrılmak istiyorum" dediği gece krize girdiği ortaya çıktı.

"TEKRAR DENEYELİM" DEDİ

İddiaya göre Erener, o gece Nişantaşı'ndan yürüyerek Maçka Parkı'na gitti ve orada sabahladı. Demirkan, Erener'i sabah parkta bulup eve getirdi ve "Tamam tekrar deneyelim" dedi. Ancak kısa süre sonra Demirkan sözünü tutmadı ve yine ayrılmak istediğini söyledi. Demirkan bir süre sonra da oldukça zengin bir ailenin kızı olduğu konuşulan gençlik aşkı Seda İnce'yle Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde kameralara yakalanınca ayrılma nedeni ortaya çıktı.

HERKES NE OLDUĞUNU BİLİYOR

Sertab Erener'in hakkında mahkemeden konuşma yasağı aldırdığı Demir Demirkan, önceki akşam Model grubunun solisti Fatma Turgut'la Citys AVM'deki Balık Ev'de yemek yedi. Çıkışta yanlış anlamaları önlemek için iş arkadaşı olduklarının altını çizen ikiliden Demirkan, Erener'le bir konserde karşılaşıp kavga ettikleri iddiasına "Bu konularda konuşmak istemiyorum. Zaten herkes ne olduğunu biliyor" dedi. Demirkan yeni sevgilisi Seda İnce'yle ilgili sorulara da "Artık özel hayat konuşmak yok" cevabını verdi. Sertab Erener ise aynı saatlerde Ezra & Tuba Çetin kardeşlerin defilesindeydi.

SERTAP ERENER, DEMİR DEMİRKAN ALEYHİNE KORUMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE BAŞVURMUŞTU

Demir Demirkan'la ayrılığı gündeme bomba gibi düşen Sertab Erener, sürpriz bir adım attı, koruma istemiyle mahkemeye başvurdu.Demirkan'ın medyaya yaptığı açıklamalar nedeniyle kişilik haklarının ihlal edildiğini ve kamuoyu nezdinde küçük düşürüldüğünü öne süren şarkıcı, ayrılık konusuyla ilgili gündem oluşturulmasını arzu etmediğini ve magazin figürü olmayı reddettiğini belirtti.Tedbir talebini kabul eden mahkeme, Demirkan'ın Erener'e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti.Tedbir kararının 2 ay süreyle uygulanmasını kararlaştıran mahkeme, Demirkan'ın bu karara uymadığı takdirde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tutulabileceğini de kararında açıkladı.Avukatları aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Sertab Erener, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Hükümleri uyarınca korunma istedi.



Sertab, Ayrılık Gecesi Parkta Sabahlamış!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sertab, Ayrılık Gecesi Parkta Sabahlamış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet varak: bu haberler insanları sıkıyor artık 9 1 Yanıtla
  • Ali gel: Kimin umrundaysa artik :D)) 6 1 Yanıtla
  • sarraf: Hangi park hangi park 1 0 Yanıtla
  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.

  • Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı
    12:40 Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin tarım arazilerinin etkin kullanımını hedeflediğini belirtti.

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.


Advertisement