Sertkaya: "Eğitim Emekçisi Arkadaşımızı Parlementoda Görmek İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Sertkaya: "Eğitim Emekçisi Arkadaşımızı Parlementoda Görmek İstiyoruz"

Sertkaya: "Eğitim Emekçisi Arkadaşımızı Parlementoda Görmek İstiyoruz"

CHP Muğla milletvekili aday adayı Ömür Yolcu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin CHP Ortaca Kadın Kolları İlçe Teşkilatı toplantısına katıldı.

22.01.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Muğla milletvekili aday adayı Ömür Yolcu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin CHP Ortaca Kadın Kolları İlçe Teşkilatı toplantısına katıldı.

Yıllarca CHP'de ve Eğitim-Sen'de mücadeleler verdiğini anlatan Ömür Yolcu; "Eğer milletvekili seçilirsem toplu sözleşmeli, grevli, sendika hakkı için, üreticilerin emeğinin hakkını alabilmesi için, işsizlere iş, çalışanlara insan onuruna yakışır bir ücret için, emeklilere yoksulluk sınırının üstünde maaş için, engellilere evlerine en yakın yerde okul açılması ve özel eğitim öğretmenlerinin istihdamıyla eğitimlerini sağlamak için, parlamentoda mücadele edeceğime söz veriyorum. Aday adayı olarak çıktığım bu yolda, partililerimin desteğiyle Muğla milletvekili adayı olarak sürdürmek istiyorum" dedi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ise, eğitim alanında kendisini kanıtlamış bir arkadaşımızı mecliste de görmek istediklerini ve destek vereceklerini söyledi. Sertkaya, "Önümüzdeki dönemde ülkemizi çağdaş uygarlık noktasına girmesindeki en önemli yol eğitim alanından geçiyor. Eğitim alanında kendisini kanıtlamış bir arkadaşımız aday adayı oldu, çok mutluyuz. İçimizden bir eğitimciyi mecliste görmekten mutluluk duyacağız. Şimdiden Ortacalılar adına, Muğlalılar adına başarılar diliyoruz, her zaman yanında olacağız, tüm Muğlalılar destek verecek ve inşallah eğitim emekçisi arkadaşımızı parlemento emekçisi olarak da görürüz. Yolu açık olsun" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sertkaya: 'Eğitim Emekçisi Arkadaşımızı Parlementoda Görmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement