Servis Açmayan Mekan Sahibine Küfreden Genci 6 Kişi Döverek Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Servis Açmayan Mekan Sahibine Küfreden Genci 6 Kişi Döverek Öldürdü

Burdur'da gittikleri eğlence mekanında geç olduğu gerekçesiyle kendilerine servi açılmayınca işletmecilerle kavga eden iki gençten biri darp edilerek öldürüldü.

06.02.2016 16:16  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da eğlence mekanı çıkışında yaşanan kavgada darp edilerek öldürülen 26 yaşındaki berber Nadir Bedir'in katil zanlısı 6 kişi adileye sevk edildi.

Genç Berber Nadir Bedir ve arkadaşı H.S, evde alkol aldıktan sonra Burdur merkez Şehit Özpolat Caddesi'ndeki mekana gitti. Mekanın kapanmasına 5 dakika kalması sebebiyle işletme sahibi, ikiliye servis açmadı. Servis açılmamasına tepki gösteren Berber Nadir Bedir, mekanın lavabosuna giderken, iddiaya göre, küfür etti.

Öldürülen 26 yaşındaki berber Nadir Bedir

ÖNCE ARKADAŞIYLA KAVGA ETTİ

Mekanda oturan H.S. ise arkadaşı Nadir Bedir'e çıkmak istediğini ve başka bir yere gitmeyi teklif etti. Bunun üzerine arkadaşını dinlemeyen Nadir Bedir, mekanda küfretmeye devam etti. Aşırı alkollü Nadir Bedir'i sakinleştirmek isteyen arkadaşı H.S, tokat atınca mekan karıştı. Sakinleşmeyen Nadir Bedir, mekandan çıkarken karşılıklı küfürleşme yaşanınca, mekan sahibi Ş.S .ve çalışanları R.S., A.A., B.A. ve E.O. kavgaya tutuştu.

TEKME TOKATLA ÖLDÜRDÜLER

Mekanda çıkan kavga, Şehit Özpolat Caddesi'ne taşındı. Aşırı alkollü Nadir Bedir'e saldırıyı abartan mekan sahibi ve çalışanları, pervasızca tekme ve tokat savurdu. Tekme ve tokat ile darp edilirken, hareketsiz kalan Nadir Bedir, olay yerinde hayatını kaybetti.



6 ŞÜPHELİ BURDUR ADLİYESİ'NE ÇIKARILDI

Berber Nadir Bedir'in yaşamını yitirdiği darp olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan H.S., Ş.S., R.S., A.A., B.A., E.O., Burdur Adliyesi'ne çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Servis Açmayan Mekan Sahibine Küfreden Genci 6 Kişi Döverek Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Servis Açmayan Mekan Sahibine Küfreden Genci 6 Kişi Döverek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • KARASULU VATANSEVER: ALKOL BIR KULTUR DEGILDIR,DUNYANIN NERESINDE ICERSENIZ ICIN,SONU HUSRAN,ZIYAN=HEM MADDI,HEM MANEVI(SARHOSKEN NE DEDIGINI BILMEZ),HEM SAGLIK ACISINDAN ,,EN BUYUGUDE ALLAH A KARSI GELMEK ,ASI OLMAK.YA ISLAM,YA TUFAN 34 3 Yanıtla
  • ferid.: Türkler içki içmeyi bilmez.2 şişe birayla sarhoş oluyorlar.bünyeleri zayıf. . 21 10 Yanıtla
  • yazık : 6 kişi 1 kişiye saldırmış o 6 kişiden biri allah aşkına yapmayın yeter dememiş insanda vicdan kalmamış insanlık bu topraklarda ölüyor hükümet bunları pilanyapan kurum olarak sınıfta kalıyor bu ülkeyi gerileti avrupanın çok gerisinden geliyoruz 27 2 Yanıtla
  • Biri: Alkol her kotulugun anasidir.. Alkol almis bir adam kendini supermen gibi gorur, oyle.ki sonunu hic dusunmez.. 28 1 Yanıtla
  • hürrem: mekanınızın allah belasını versin pislik yuvası hep sayın cumhurbaşkanım başbakanım inşaallah buna el atar bu ahlak dışı yerleri kapatırlar türkiye genelinde yüz kızartıcı yerler bunlar 23 4 Yanıtla
  • Ademoğlu: Lan beyinsizler öldürmeknedir!!!!! Tut salla aptalllar.... 24 2 Yanıtla
  • Manşet: Vuranların herbirine ayrı ayrı ellerine sağlık diyorum. Adam olacaksın arkadaş. Haddini bilecek nerde nasıl davranması getektiğini bileceksin. Ayrıca bunlar toplum açısındanda zararlıdırlar. 12 13 Yanıtla
  • Ayyıldız: İçki kötü 18 3 Yanıtla
  • beyaz golge: kşke ölmeseydi 9 12 Yanıtla
  • Deli: Seni ben kurtarayim arzum 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    12:28 Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Van'da dünden bu yana etkili olan sağanak ve kar nedeniyle kent merkezinde su birikintileri oluştu. Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri çalışma yürüterek yolları temizledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarında korunmaya çalıştı. Van-Hakkari kara yolundaki Kurubaş Geçidi'nde de kar etkili oldu ve sürücüler kontrollü olarak ilerledi. Polis ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Bakan Bayraktar, İliç'teki maden ocağında incelemelerde bulundu ve işçi aileleri ile iftar yaptı
    12:28 Bakan Bayraktar, İliç'teki maden ocağında incelemelerde bulundu ve işçi aileleri ile iftar yaptı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması olayının yaşandığı sahada incelemelerde bulundu ve toprak altında kalan işçilerin aileleri ile iftar yaptı. Bakan Bayraktar, çalışmaların sürdüğünü ve 9 işçiye ulaşmak için çaba gösterdiklerini belirtti. İncelemelerin ardından işçi aileleri ile bir araya gelen Bakan Bayraktar, dualarını eksik etmeyerek ailelerin bekleyişinin son bulmasını temenni etti.

  • Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı
    12:27 Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı

    FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstanbul'da yakalanan Bekir Boydak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Boydak, yüklü miktarda para, külçe altın ve takılarla birlikte yakalanmıştı.

  • Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı
    12:26 Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan astsubay Ahmet M.'nin 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan aldığı hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay ise beraat etti.

  • Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mustafa Yalçın'a Teşekkür Etti
    12:26 Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mustafa Yalçın'a Teşekkür Etti

    Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Aldulkadir Güneş, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a çiftçilere sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

  • Türkiye, NATO DIANA Programı'na 8 yeni test merkeziyle katıldı
    12:25 Türkiye, NATO DIANA Programı'na 8 yeni test merkeziyle katıldı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin NATO'nun inovasyon hızlandırma programı DIANA'nın Test Merkezleri Ağı'na 8 yeni merkezin katıldığını duyurdu. Böylece Türkiye'nin ağda yer alan test merkezi sayısı 10'a ulaştı. DIANA Programı, sivil ve askeri amaçlı teknolojiler geliştiren şirketlere 300 bin avroya kadar hibe destek sağlıyor ve Türk şirketlerinin bu ağda yer almasının önemi vurgulanıyor.

  • Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı
    12:24 Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, V.K., R.Ö., S.Y., M.S. ve M.Ş. isimli 5 kişi yakalandı. Operasyonda 38,98 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Tahkikat devam ediyor.

  • Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı
    12:23 Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir elektrikli scooter, park halindeki araçların arasından yola çıkan yayaya çarptı. Yaralanan yayaya sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Advertisement