Servis Minibüsünü Durdurup Arkadaşını Kurşunladı - Son Dakika
Güncel

Servis Minibüsünü Durdurup Arkadaşını Kurşunladı

Servis Minibüsünü Durdurup Arkadaşını Kurşunladı

Aksaray'da bir beton fabrikasında çalışan Polat Şahin, henüz nedeni belirlenemeyen sebepten servis minibüsündeki arkadaşı Uğur Çayır'ı 7 kurşunla ağır yaraladı.

28.07.2015 12:20  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Bir beton fabrikasına ait işçileri taşıyan Mustafa Sert, yönetimindeki 68 KY 898 plakalı minibüsle, işçileri kent merkezinden alıp, Gülağaç İlçesi'ndeki fabrikaya götürmek üzere yola çıktı. Bu sırada işçilerden Polat Şahin, sürücünün başına tabanca dayayıp minibüsü durdurmasını istedi.

KURŞUN BAŞINI SIYIRIP GEÇTİ

Minibüste bulunan işçi arkadaşlarını indiren Şahin, Uğur Çayır'ı ise durdurup tabancayla ateş açtı. Vücuduna 7 mermi isabet eden ve ağır yaralanan Çayır, kanlar içinde kalırken sürücü Sert, Şahin'e müdahale etmek istedi. Ancak Şahin, bu kez Sert'in üzerine ateş açtı. Kurşun Sert'in başını sıyırıp geçti.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çayır, arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Saldırgan Şahin ise olay yerinden kaçtı. Polis, Şahin'in yakalanması için çalışma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Servis Minibüsünü Durdurup Arkadaşını Kurşunladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Onur: Bu olayin sebebi neydi peki ? 0 0 Yanıtla
  • murat diç: Nasil oldu ya halil ibrahim 0 0 Yanıtla
  • murat diç: Nasil oldu ya halil ibrahim 0 0 Yanıtla

Advertisement