Servis Şoförlerinin Sıra Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Servis Şoförlerinin Sıra Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Servis Şoförlerinin Sıra Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Karabük demir Çelik Fabrikaları'na (Kardemir) işçi taşıyan 2 minibüs şoförünün sıra kavgasında 58 yaşındaki Bahattin Sivri bıçaklanarak öldü.

18.09.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük demir Çelik Fabrikaları'na (Kardemir) işçi taşıyan 2 minibüs şoförünün sıra kavgasında 58 yaşındaki Bahattin Sivri bıçaklanarak öldü. Kavgaya karışanlardan 2'si yaralandı, 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Kardemir girişinde bulunan Otobüsçüler Kooperatifi Lokali'nde meydana geldi. Kardemir'e işçi taşıyan Karabük Umum Servis Araçları Odası ve Otobüsçüler Kooperatifi'ne üye şoförler Bahattin Sivri ile Burhan Dursun'un servise önce çıkma tartışması kavgaya dönüştü. İki sürücünün yakınları ve arkadaşları da kavgaya karıştı. Kavgada Bahattin Sivri ile Güray K. ve Koray K. bıçaklanarak yaralandı. Gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bahattin Sivri, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olayda kullanılan bıçak lokalin bahçesindeki kümeste bulundu. Burhan Dursun ile bıçağı kullandığı öne sürülen oğlu Şevket Dursun, Akın Ü. ve Sadık S. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Servis Şoförlerinin Sıra Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement