SESOB Başkanı Köksal'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

SESOB Başkanı Köksal'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

SESOB Başkanı Köksal\'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

29.08.2014 14:12  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramının ilelebet yaşayacağını belirterek, bu zaferin Anadolunun bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin de bir göstergesi olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı şanlı tarihimizin özel günlerinden bir tanesidir diyen Köksal şunları söyledi:

"Bu savaşla birlikte Türk milleti güç birliği yaparak kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere bir ders vermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı Türk milletinin yediden yetmişe verilen var olma mücadelesidir. 1922 yılında 26 Ağustosta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meyden Muharebesi dünyaya verilen en önemli mesajdır. Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Sakarya Savaşından sonra düşman işgalini sonlandıracak büyük taarruzla 30 Ağustosta zafere ulaşılmıştır. Bu zafer, aydınlık yarınların habercisi olmuş, mutlu, huzurlu çağdaş bir yaşamın kapılarını açmıştır. Şanlı tarihimizin zaferlerle süslü, kahramanlıklarla taçlanmış, müstesna köşelerinden birini oluşturan 30 Ağustos Başkomutan Meydan muharebesinin yıl dönümünü kutluyoruz. Türk ulusu bu zaferle üzerine geçirilmek istenen esaret gömleğini parçalamıştır. 30 Ağustos zaferi, insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış bulunan, nice devletler ve imparatorluklar kuran, devlet olmanın onuruna, millet olmanın haysiyetine, vatan sevgisine erişmiş yüce Türk milletinin, hür ve bağımsızlık mücadelesinin ölmez anıtı olup, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal'in bağımsızlık umudunu hiç kaybetmeyen kahraman milletimize ve şanlı tarihimize sunduğu müstesna bir armağandır". - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SESOB Başkanı Köksal'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement