Sesob Başkanı Köksal'dan, Hacı Bektaş Veli Vakfı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sesob Başkanı Köksal'dan, Hacı Bektaş Veli Vakfı'na Ziyaret

Sesob Başkanı Köksal\'dan, Hacı Bektaş Veli Vakfı\'na Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı’nı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

29.11.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı'nı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ve ziyaretlerle fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Köksal, bu kapsamda Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı'nı ziyaret ettiğini söyledi.

Başkanlığına Gülümser Altuntaş'ın gelmesi ile birlikte vakfında aktif hale geldiğini dile getiren Köksal,"Yapmış olduğumuz etkinliklerde Hacı Bektaş-ı Veli Vakfımızın başkanı ve yöneticilerinin de yer alması bizleri memnun etmiştir. Başkanım göreve geldikten sonra vakfın daha aktif hale geldiğini gördük. Yarım kalan hizmet binasının bir bölümü tamamlanarak güzel bir hale getirilmiş. Başkanımızın yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor,başkanıma ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı Başkanı Gülümser Altuntaş ise vakıf olarak her zaman uyumlu çalışmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Altuntaş, vakfın temelinin 2002 yılında atıldığını, kaba inşaatının tamamlandığını ve bu güne kadar imkansızlıklar nedeniyle yapılamadığını vurgulayarak, göreve geldikten sonra idari binayı, morg ve düğün salonunu faaliyete geçirdiklerini ifade etti. Binanın üst kısımlarının da en kısa sürede faaliyete geçirilmesi için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Altuntaş, "Göreve geldikten sonra kısa sürede binamızın dış yalıtımını ve boyasını yaptık. İç kısımlarda çalışmalar yaparak idari binamızı tamamladık. Alt bodrum katta doğal su çıktığı için sıkıntı yaşıyoruz. Elektrik gittiği zaman bodrum kat su doluyor. Bodruma su dolmaması için kalıcı bir çözüm arıyoruz. Göreve geldikten sonra her zaman Birlik Başkanımız Beşir Köksal'ın desteğini gördük. Tatlı dilli, güler yüzlü başkanımızın vakfımızı ziyareti de bizleri mutlu etti" diye konuştu.

(UY-AÖ-Y) - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesob Başkanı Köksal'dan, Hacı Bektaş Veli Vakfı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement