Sesob Başkanı Köksal'dan Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sesob Başkanı Köksal'dan Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasına Ziyaret

Sesob Başkanı Köksal\'dan Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasına Ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasını ziyaret ederek, yeni yönetim kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

26.03.2014 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasını ziyaret ederek, yeni yönetim kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan SESOB Başkanı Beşir Köksal, güzel bir genel kurul gerçekleştiren oda yönetimini tebrik ederek, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı tüm odaların genel kurullarının tamamlandığını ifade eden Köksal, teşkilat olarak sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde genel kurul yaptıklarını belirterek, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak odalarımızla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. 4 yılın ardından genel kurullarımızı da yenileyerek yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacağız. Odamızın ilimizde üye sayısı ve meslek grubu fazla olan odalarımızdan bir tanesidir. Her mesleğin kendine göre de sorun ve sıkıntıları vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek esnafın sıkıntılarına da yardımcı oluyoruz "dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, teşkilat olarak her zaman üst kuruluşumuzdan destek gördüklerini belirterek, "Esnaf teşkilatımız son yıllarda yapılan çalışmalarla önemli aşamalar kat etti. Bu yapılan hizmetlerde siz değerli birlik başkanımızın hizmetlerini asla unutamayız. Teşkilat olarak geçmişte bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ancak size ihtiyacımız var. Bundan sonra sizin bilgi ve tecrübelerinizden en güzel şekilde faydalanacağız. Her zaman sizin yanınızdayız. Odamızı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz "dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesob Başkanı Köksal'dan Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement