SESOB'dan Oda Başkanlarına İftar - Son Dakika
Yerel

SESOB'dan Oda Başkanlarına İftar

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, oda başkanlarına iftar verdi.

15.07.2014 10:54  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, oda başkanlarına iftar verdi.

Şehir Kulübünde düzenlenen iftarda konuşan SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, bu yıl başkanlar düzeyinde düzenlenen iftar programını gelecek yıllarda odaların yönetim ve denetim kurullarıyla beraber daha büyük katılımla yapmayı planladıklarını söyledi.

Esnafa müjde de veren Güler, "Esnaf ve sanatkarımız, sicil kaydı yaptırmak istediğinde bankalara gönderip sicil temiz kağıdı almalarını istiyorduk. Bu da zaman kaybına neden oluyordu. Bugün aldığımız kararla bir havuz oluşturduk. İnternet bankacılığı sistemine giriyoruz. Odalar birliğimize gelen üyelerimiz sicil işlemleri için bankaya gidip sıra beklemeyecek. Birliğe ücretini ödeyerek internet bankacılığından işlemini gerçekleştirecek" dedi.

Bafra ve Vezirköprü'de esnafın işlemlerini yerinde yapması noktasında söz verdiklerini hatırlatan Güler, "Esnafımız işlemleri için artık Samsun'a gelmeyecek. Nasipse Ramazan Bayramı'ndan sonra esnafımız ilçelerinde işlemlerini yaptırabilecek. Esnafımız açısından en büyük problem buydu. Uzun yollardan gelerek yoruluyorlardı. Artık bu son bulacak" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SESOB'dan Oda Başkanlarına İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement