Sesob'tan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Tepki - Son Dakika
Yerel

Sesob'tan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Tepki

Sesob\'tan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Saldırıya Tepki

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi.

26.08.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Artvin'de temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna, Şavşat ilçesinde silahlı saldırı girişiminde bulunulmasını şiddetle kınadıklarını söyleyen SESOB Başkanı Beşir Köksal, ülkenin birlik ve beraberliğini kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılmış saldırının ülkenin birlik ve beraberliğe yapılmış bir saldırı olduğunu vurgulayan Köksal, "Artvin ilinin Şavşat ilçesinde meydana gelen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yanındaki heyeti hedef alan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP camiasına geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. 15 Temmuz 2016 tarihinde tarihinde yapılan darbe girişiminde Türkiye'yi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı Türk milleti 'Tek Bayrak, Tek Vatan' diyerek kendisini göstermiştir. Ülkemizde zor bir süreç yaşandı. Bu süreçte, kurumlarımız, partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve halkımız Türk bayrağı çatısı altında birleşerek birlik ve beraberlik örneği göstermiştir. Bu birliğimizi bozmaya ve ülkemizi karıştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden, huzurumuzu bozmak isteyen tüm terör olaylarını şiddetle kınıyorum. Terör olaylarının biran önce sona ermesini temenni ediyorum." ifadelerinde bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesob'tan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement