Setur'dan Yüzde 45'e Varan Erken Rezervasyon İndirimi - Son Dakika
Güncel

Setur'dan Yüzde 45'e Varan Erken Rezervasyon İndirimi

Setur, 2016 yaz tatili için erken rezervasyon yapan müşterilerine yüzde 45'e varan indirim sunuyor.

23.11.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Setur, 2016 yaz tatili için erken rezervasyon yapan müşterilerine yüzde 45'e varan indirim sunuyor.

Setur açıklamasına göre şirket, yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyen seyahatseverler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlattı. Yüzde 45'e varan indirimlerin ve çeşitli fırsatların sunulduğu erken rezervasyon seçeneğinin, tatilciler tarafından yoğun talep görmesi bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, erken rezervasyon kampanyasının bugün itibarıyla geçerli olduğunu belirterek, kampanya kapsamında farklı fiyat aralıklarında çok sayıda otelde yüzde 45'e varan indirim uyguladıklarını dile getirdi. Temeller, şunları kaydetti:

"Misafirlerimiz, yalnızca otelleri uygun fiyata almakla kalmayıp, bu yıla özel olarak havalimanı transferlerinde de erken rezervasyon indirimi fırsatından yararlanacak. Erken rezervasyonda en çok tereddüt edilen ve en çok sorulan sorulardan biri olan iade ve iptaller konusunda misafirlerimizi mağdur etmiyoruz. 72 saate kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 iade yapıyoruz. Fiyatın değişmesi durumunda ise değişen fiyata göre işlemi yeniliyoruz.

Erken rezervasyon kampanyasının uygun fiyat, istenen tarih, daha iyi bir oda ve önceden ödeme kolaylığı gibi avantajlarının olduğu bir gerçek. Misafirlerimizin aile yapıları, dünya görüşleri, gelir düzeyleri gibi farklı nedenlerle tatil beklentileri değişiklik gösterebiliyor. Setur olarak deneyimli seyahat danışmanlarımızla her türlü farklı beklentiyi karşılayacak biçimde kişiye özel tatil paketleri sunabiliyoruz. Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatilden, yüksek tempolu ve eğlence ağırlıklı seçeneklere ya da çocuklara odaklanılan opsiyonlara kadar geniş bir yelpazeden avantajlı biçimde yararlanmak mümkün."

Fiyatların sezonda gecelik kişi başı 250 TL ile 750 TL arasında değiştiğini belirten Temeller, 2016'da en çok tercih edilen tatil beldelerinin önceki yıllardaki gibi Bodrum, Belek, Çeşme ve Fethiye'de yoğunlaştığını da ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Setur'dan Yüzde 45'e Varan Erken Rezervasyon İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement