Setur "SİHİRLİ Dilekler Diyarı Projesi"Ne Destek Oldu - Son Dakika
Güncel

Setur "SİHİRLİ Dilekler Diyarı Projesi"Ne Destek Oldu

Setur "SİHİRLİ Dilekler Diyarı Projesi"Ne Destek Oldu

Koç Üniversitesi Gönüllüleri, Setur Ulaşım Sponsorluğu'nda Kahramanmaraş'ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerini yerine getirdiler.

24.01.2015 10:11  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm alanında verdiği hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarına da önem veren Setur, Koç Üniversitesi Gönüllüleri'nin her yıl Aralık ayının sonunda Türkiye'nin farklı şehirlerinde okuyan maddi durumu yetersiz öğrencilerin yeni yıl dileklerinin hayata geçirmeyi hedeflediği "Sihirli Dilekler Diyarı Projesi"ne ulaşım sponsoru olarak çocukların yeni yıl dileklerinin gerçekleştirilmesine katkı sağladı.

26 - 29 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerinin alındığı projede, Koç Üniversitesi'ne iletilen dilekler üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildikten sonra 15 gönüllü aracılığıyla sahiplerine ulaştırıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencileri hediyelerinin keyfini çıkarırken, aynı zamanda gönüllüler ile eğlenceli bir gün geçirme fırsatı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Setur 'SİHİRLİ Dilekler Diyarı Projesi'Ne Destek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement