Sevda Demirel ve Hande Ataizi 12 Yıl Sonra Karşılaştı - Son Dakika
Magazin

Sevda Demirel ve Hande Ataizi 12 Yıl Sonra Karşılaştı

Sevda Demirel ve Hande Ataizi 12 Yıl Sonra Karşılaştı

Demirel, 12 yıl önce televizyon programında tokat attığı Hande Ataizi ile Bebek'te karşılaştı. Yıllar sonra Demirel'i gören Ataizi'nin yüzü asıldı.

15.01.2014 08:32  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bebek'te önceki gün ilginç bir karşılaşma yaşandı. Sevda Demirel ile 12 yıl önce 'İki Kere Kiki' programında tokat attığı Hande Ataizi, Bebek sahilinde karşı karşıya geldi. Köpeklerini gezdirmeye çıkan Demirel, bir mekanda oturan Ataizi'ni görünce şoke oldu. Ataizi ise uzaktan geçen Demirel'e kaçamak bir bakış attıktan sonra hemen kafasını çevirdi.

'HANDE ÇOK KİBİRLİ'

Sevda Demirel, Ataizi ile uzun zamandır karşılaşmadıklarını söyledi: "Hande Ataizi ile yıllardır hiç görüşmedim. Burada karşılaşmamız sürpriz oldu. Gazeteci arkadaşlar daha önce bizi birkaç kez barıştırmak istedi; ben kabul ettim ama Hande hiçbir zaman benimle bir araya gelmek istemedi. Hande, çok kibirli biri; önce o kibrinden vazgeçmeli. Ölümlü dünyada kimse kimseyle küs kalmamalı. Bugün varız, yarın yokuz." Bir süre sonra oturduğu mekandan çıkan Hande Ataizi ise Sevda Demirel'le karşılaşmalarıyla ilgili sorulara "Off, hadi yaa" diye yanıt verip sinirli bir şekilde aracına bindi.

'NE DEDİN SEN?' SÖZÜ HAFIZALARA KAZINDI

Sevda Demirel; 12 yıl önce Hande Ataizi ile Cem Davran'ın birlikte sunduğu TV programına katılmıştı. Demirel ile Ataizi arasında başlayan 'aşk kadını' polemiği atışmaya dönmüş; çok sinirlenen Demirel, "Ne dedin sen?" diyerek Hande Ataizi'ne tokat atmıştı. Araya giren Cem Davran, ikiliyi ayırmakta zorlanmıştı.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sevda Demirel ve Hande Ataizi 12 Yıl Sonra Karşılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kuzeyli: vala elleri dert gürmesin sevdanın aradan gaç yıl geçti halada o şlap diye yankılanan tokat sesi hala kulağımda çınlıyor 5 1 Yanıtla
  • resat: arto :9 görünmüyor artık 5 0 Yanıtla
  • tale: arto zırto varto nasıl adam ye tezbir fesat dedıkoducu ınsanları bırvırıne duşurmeye dönuk konusnma ayıp ya hıc sevmedıgım bır tarzı var artonun 1 0 Yanıtla

Advertisement