Sevda Kuşun Kanadında" Dizisinin Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sevda Kuşun Kanadında" Dizisinin Galası Yapıldı

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT) 29 Nisan Cuma gününden itibaren başlayacak, yeni TV dizisi "Sevda Kuşun Kanadında"nın galası, oyuncuların da katılımıyla Ankara'da, TRT Arı Stüdyoları'nda gerçekleştirildi.

26.04.2016 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA - Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT) 29 Nisan Cuma gününden itibaren başlayacak, yeni TV dizisi "Sevda Kuşun Kanadında"nın galası, oyuncuların da katılımıyla Ankara'da, TRT Arı Stüdyoları'nda gerçekleştirildi.

İnançlarının getirdiği barış mesajı ışığında sağduyulu duruşlarından taviz vermeyen bir grup gencin öyküsünün, imkansız bir aşk hikayesiyle harmanlanarak anlatıldığı "Sevda Kuşun Kanadında" dizisi, yansıttığı 1968-1972 arasındaki yıllarla bir dönem dizisi olma özelliğini taşıyor.

Senaristliğini Ahmet Tezcan'ın, yönetmenliğini Mesut Uçakan'ın, yapımcılığını Ahmet Nesim Şahin'in üstlendiği dizide, başrolleri, Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl gibi isimler paylaşıyor.

Galada açıklama yapan dizinin yapımcısı Şahin, "Sevda Kuşun Kanadında" dizisinin seyirciyi çok heyecanlandıracağını söyledi.

Hikaye akışının çok beğenileceğini düşündüğünü belirten Şahin, "Seyirci dizide,1968 nostaljisini yaşayacak. Çok hoş olaylar ve hikayelerle karşılaşacak." dedi. Yaklaşık iki yıldır bu dizi projesinin üzerinde çalıştıklarını ifade eden Şahin, teknik ekibin ve oyuncuların çok emek sarf ettiğini, uzun çalışmalar sonucu ilk üç bölümü tamamladıklarını bildirdi.

Dizi sektörünün Türkiye'deki yapısı gereği, her projenin iddialı olması gerektiğini dile getiren Şahin, "Biz de iddialıyız, toplumun her kesiminin bu diziyi seyredebileceğini düşünüyoruz. Dizide, dönem resimlerini, dönem insanlarını,dönemin hikayelerini, gerçek hikayelere yedirilmiş çok güzel kurgu hikayeleri seyredeceğiz." ifadesini kullandı.

Galaya dizi oyuncuları ve kamera arkası ekibin yanı sıra TRT Genel Müdürü Şenol Göka ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevda Kuşun Kanadında' Dizisinin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement