Sevgi, Barış ve Dostluk Treni Beyşehir'e de Uğradı - Son Dakika
Yerel

Sevgi, Barış ve Dostluk Treni Beyşehir'e de Uğradı

Sevgi, Barış ve Dostluk Treni Beyşehir\'e de Uğradı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Atatürk İMKB Lisesi’nin koordinatörlüğünü yaptığı “sevgi, barış ve dostluk treni dolaşıyor ülkemi” adlı ulusal projeye Konya’nın Beyşehir İlçesi Cemeller İlkokulu da ortak oldu.

14.04.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Atatürk İMKB Lisesi'nin koordinatörlüğünü yaptığı "sevgi, barış ve dostluk treni dolaşıyor ülkemi" adlı ulusal projeye Konya'nın Beyşehir İlçesi Cemeller İlkokulu da ortak oldu.

Proje Yürütücüsü Cemeller İlkokulu Öğretmeni Yasemin İslim, öğrencileriyle birlikte projeyi tanıtmak ve sevgi, dostluk ve barış ile ilgili mesajını almak amacıyla Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk'u ziyaret etti. İslim, "Biz de Beyşehir vagonumuzu yaparak trenimize ekledik. Bir sonraki istasyonu Afyonkarahisar'dır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Projenin amacı 55 ilden 114 okulun katılımıyla eğitim-öğretim faaliyetleri adına farklı bir bakış açısı kazandırmaktı. Bunun için her okula gönderilen vagonların illeri gezerek trenimizi oluşturmaktı. Konya'yı temsilen Beyşehir'den tek öğretmenli, 4 sınıfın birleştirilmiş olarak eğitim gördüğü Yeşildağ Cemeller İlkokulu'nun böyle bir projeye dahil olması bizi çok mutlu etti" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi, Barış ve Dostluk Treni Beyşehir'e de Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement