Sevgi Eğlenceyle Buluştu, Avm'de Karnaval Havası Esti - Son Dakika
Yerel

Sevgi Eğlenceyle Buluştu, Avm'de Karnaval Havası Esti

Sevgi Eğlenceyle Buluştu, Avm\'de Karnaval Havası Esti

Bütün dünyada sevgiye adanan en özel gün olan Sevgililer Günü’nde, Adana Optimum, birbirinden renkli etkinlikleri ve hediye sinema bileti kampanyasıyla bu özel günü ziyaretçilerine dolu dolu yaşatıyor.

14.02.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bütün dünyada sevgiye adanan en özel gün olan Sevgililer Günü'nde, Adana Optimum, birbirinden renkli etkinlikleri ve hediye sinema bileti kampanyasıyla bu özel günü ziyaretçilerine dolu dolu yaşatıyor.

Optimum'da sevginin ifade edildiği en özel gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında 50 TL ve üzeri alışveriş yapan çiftler, anında iki kişilik sinema bileti kazandı. AVM'nin 1. katındaki başvuru noktasına birlikte gelen Optimum Club Kart üyesi çiftler, kendilerine hediye edilen biletlerle AVM'deki Avşar Sinemasında baş başa film izleme keyfi yaşadılar.

"Sevgi" sözcüğünün anlam ve öneminin bir kez daha belleklere kazandığı etkinliklere sahne olan Optimum'da, Yunan mitolojisinde aşkın tanrısı olan Eros'un canlı heykeli de ziyaretçilerin karşısına çıktı. Dakikalarca hareketsiz durarak izleyenleri şaşırtan canlı heykelle hatıra fotoğrafı çektiren ziyaretçiler, eğlenceli dakikalar yaşadılar.

14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında alışveriş merkezi zemin katına kurulan stantta da, Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ziyaretçilere, kalp şeklinde ücretsiz kokulu taşlar dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Eğlenceyle Buluştu, Avm'de Karnaval Havası Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement