Sevgi Evi Çocukları 'Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Sevgi Evi Çocukları 'Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi

Sevgi Evi Çocukları \'Uçurtma Şenliği\'nde Eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için Ula’nın Akyaka Mahallesi sahilinde eğlence düzenlendi.

19.04.2014 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için Ula'nın Akyaka Mahallesi sahilinde eğlence düzenlendi. Sahilde koruyucu aileleri ile birlikte gelen çocuklar için folklor gösterisi, canlı müzik eşliğinde oyun, uçurtma şenliği ve spor müsabakaları düzenlendi.

Çok sayıda vatandaşın da izlediği şenlikte zaman zaman yağışlı hava etkinliğin hızını kesmeye çalışsa da çocuklar yağmura rağmen eğlenmekten geri kalmadı. Folklor gösterisi ile başlayan etkinliğin ardından sosyal paylaşım sitesinde en çok tıklananlar arasında yer alan ve Muğlalı gençlerin seslendirdiği 'Artık Sevmecen Gare' parçasını seslendiren Özgür Şeref ile çocuklar sahilde palyaçolar eşliğinde oyunlar oynadı. Hayırseverler tarafından yapılan katkılar ile sahilde çocuklar ve etkinliğe katılan konuklar için tatlı, ızgara ve ayran ikramı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, etkinliğin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında bu yıl 15'incisinin düzenlendiğini belirtti. Akkuzu, " Amacımız toplum ile çocuklarımızı bir araya getirerek çocuklarımızın kendine olan güvenini arttırmak. Onları dışlamadan bizim çocuklarımız olduğu, onların biz, bizim onlar olduğunu kendilerine güven duygularının gelişmesi için çok önemli olan sosyal kültürel etkinlikleri düzenliyoruz. Burada çeşitli yarışmalar olacak tabi amacımız yarışmadan öte çocuklarımızın kendilerine güvenini sağlamak ve toplumun bir parçası olduklarını hatırlatmaktır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Evi Çocukları 'Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement