Sevgi Evleri Çocuklarının Yüzleri Güldü - Son Dakika
Yerel

Sevgi Evleri Çocuklarının Yüzleri Güldü

Sevgi Evleri Çocuklarının Yüzleri Güldü

Sosyal projeleriyle tanınan Meryem Dilşad İpbaş,Sevgi Evleri’nin çocuklarını ağırlayarak, unutamayacakları bir gün geçirmeleri sağladı.

21.02.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal projeleriyle tanınan Meryem Dilşad İpbaş,Sevgi Evleri'nin çocuklarını ağırlayarak, unutamayacakları bir gün geçirmeleri sağladı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme gelen Kırçiceği, bu kez Sevgi Evleri'nin minik konuklarını ağırladı. Marmaris Kırçiçeği, sezona Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla merhaba dedi. 85 çocuğun gönüllerince bir gün geçirdiği sezon açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın eşi Aysun Çetinkaya, Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve eşi Hülya Yüksel, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ile Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu katıldı.

Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, gıda sektörüne yeni yatırımların yanısıra özellikle çocuklar için LÖSEV, KİTVAK, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile işbirliğinde sosyam sorumluluk projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. İpbaş, "Bunun sadece ve sadece bir tek nedeni var. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların vatana, millete yararlı bireyler olarak yetiştirilmesi bizler için kutsal bir görev" dedi.

"MUTLULUĞA ORTAK OLUYORUZ"

Marmaris'in çocuklar için rüya kenti olduğunu söyleyen İpbaş, "Denizi, muhteşem doğası ve nitelikli eğitim olanakları ile Marmaris bu konuda fark yaratıyor. Bu noktada bizlere düşen görev, elimizi taşın altına koyup çıtayı bir üst noktaya çıkarmak. İşte bugün de böyle bir gün.Çok ağır ve çok kıymetli misafirlerimizi ağırlıyoruz. Sokrates'in çok sevdiğim bir sözü var. 'Dürüst bir insan daima çocuk kalır' diyor. Ben de hep çocuk kalmayı diliyorum. Çocuklar tüm güzellikleri saflıkları ve masumiyetleri ile etraflarına mutluluk saçar. Biz de şubelerimizde bu mutluluğa ortak oluyoruz.Onların coşkusu sevinci hepimizi mutlu ediyor. Şunu görüyoruz ki sevgi evlerinde kalan çocuklarımız mutlu ve özgüvenli. Çünkü çok iyi ellere emanetler" diye konuştu.

Vali Çiçek'in eşi Hülya Çiçek ise Kırçiçeği buluşmalarının devam edeceğini belirterek, "Muğla'da kalan pırıl pırıl çocuklarımızla buluştuk. Onlar birbirleriyle kaynaştılar. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Önümüzdeki Nisan ayında bu kez engelli çocuklarımızla bir araya geleceğiz" diye konuştu. Sevgi annelerinin de katıldığı etkinlikte, günün anısına Kırçiçeği tarafından çocuklara boyama kitabı ve kırtasiye seti dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Evleri Çocuklarının Yüzleri Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement