Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklar Lunaparkta Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklar Lunaparkta Eğlendi

Sevgi Evleri\'nde Kalan Çocuklar Lunaparkta Eğlendi

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikilar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, lunaparkta doyasıya eğlendi.

20.07.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikilar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, lunaparkta doyasıya eğlendi.

Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) ile kentte faaliyet gösteren Sende Gülümse Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinliğe yaklaşık 150 çocuk katıldı. 2 saat boyunca çarpışan araba, dönme dolap, gondol ve salıncak gibi araçlara binen çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Etkinliğe katılan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut ve Sende Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat çocuklarla birlikte çarpışan arabalara binerek eğlencelerine ortak oldu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut çocuklara bayram tadında bir gün daha geçirtmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın da bayramların çocuklarla daha keyifli olduğunu ifade ederek, lunapark işletmecisi Ramazan Şahan'a katkılarından dolayı plaket verdi. Çocuklar eğlence sonrasında yemek ve dondurma yedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklar Lunaparkta Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement