Sevgi Evleri'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sevgi Evleri'ne Ziyaret

Sevgi Evleri\'ne Ziyaret

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi İnsan Hakları Komisyonu, Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

01.04.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı'na bağlı 'Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek, kıyafet yardımında bulundu.

Haliliye Belediye Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Emir Elden, komisyon üyeleri Erdal Deniz, Mahmut Saatçi ve Mehmet Keskin, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri; Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı'na bağlı 'Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.

Haliliye Belediyesi tarafından kirası ödenen 3 evi ziyaret eden meclis üyeleri, 'Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla sohbet ederek, taleplerini dinledi. Bakıcılar ve yetkilileri ile de görüş alışverişinde bulunan meclis üyeleri, daha sonra çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

'BAŞKANIMIZ BU ŞEYLERİ ÇOK ÖNEMSİYOR'

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Haliliye Belediye Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Emir Elden, "İnsan hakları komisyonuna Sevgi Evlerinin ziyaretiyle ilgili bir madde gelmişti. Bu doğrultuda, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte sevgi evlerini ziyaret ettik. Çam sakızı çoban armağanı da olsa elimizde hediyelerle geldik. Çocuklarımızın yaşam şartlarını inceledik. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu Sevgi Evini de Haliliye Belediyesi olarak kiralarını biz ödüyoruz. Sayın başkanımız Fevzi Demirkol bu konuda düşünceli olduğu için bu tür şeyleri çok benimsiyor" dedi.

Komisyon üyesi Mehmet Keskin ise Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da var olan Sevgi Evlerine herkesin kendince yardım etmesi durumunda şartların daha iyi olacağına kanaat getirdiklerini kaydetti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sevgi Evleri'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da Ana Sınıfı Öğrencileri Ramazan Coşkusunu Yaşadı
    11:40 Samsun'da Ana Sınıfı Öğrencileri Ramazan Coşkusunu Yaşadı

    Samsun'un Canik ilçesinde bulunan Cahit Zarifoğlu İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, 'Daha Zengin Bir Eğitim İçin Kültür ve Dilde Birlikte Büyümek' e-Twinning projesi kapsamında ramazan coşkusunu maniler okuyup davul çalarak yaşadı. Öğrenciler, giydikleri yöresel kıyafetlerle okul koridorlarında eğlenceli zaman geçirdi. Etkinlikle öğrencilere manevi değerleri aşılamak ve gelenek göreneklerimizin güzel örneklerini tanıtmak amaçlandı.

  • Dicle ilçesinde 5 yataklı hemodiyaliz ünitesi açıldı
    11:40 Dicle ilçesinde 5 yataklı hemodiyaliz ünitesi açıldı

    Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde bulunan Dicle İlçe Devlet Hastanesi'nde Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan 5 yataklı hemodiyaliz ünitesi hizmete açıldı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ergani Devlet Hastanesi ve Hani Devlet Hastanesi'nde diyalize giren hastalar, artık ilçelerindeki diyaliz ünitesinde tedavilerini alabilecekler. Hemodiyaliz ünitesinde doktor, hemşire, diyaliz teknikeri, diyetisyen ve psikolog görev yapıyor. Hastaların ulaşımı ise hastane tarafından tahsis edilen araçla sağlanıyor.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi ilçesine 9 milyon 882 bin liralık altyapı yatırımı yapıyor
    11:40 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi ilçesine 9 milyon 882 bin liralık altyapı yatırımı yapıyor

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Develi ilçesinde sürekli artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 9 milyon 882 bin liralık altyapı yatırımı gerçekleştiriyor. Bu yatırım kapsamında Zile Mahallesi'nde kanalizasyon hatları, foseptik yapısı, doğal arıtma tesisi ve deşarj hattı yapım çalışmaları yapılmaktadır. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerdeki altyapıyı revize ederek daha modern bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Bilgilendirme Çalışmalarına Devam Ediyor
    11:39 Edirne'de Jandarma Ekipleri Bilgilendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele eğitimlerini sürdürüyor. Uzunköprü ilçesine bağlı Bıldır ve Elmalı köylerinde halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıttı ve bilgilendirici broşür dağıttı. Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması timleri, Üyüklütatar köyünde vatandaşlara trafik eğitimi verdi ve temel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

  • Samsun'da Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı
    11:38 Samsun'da Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı

    Samsun'da, nitelikli dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, polis ekipleri tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışma sonucunda, sosyal medya hesaplarında gördüğü kredi başvurusu linkinin tıklanmasıyla gerçekleştirilen dolandırıcılık olayını gerçekleştiren kişi tespit edildi. Hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, emniyet tarafından gözaltına alındı ve işlemleri için emniyete götürüldü.

  • Mersin'de çalıntı kamyonetleri çalan şüpheli tutuklandı
    11:38 Mersin'de çalıntı kamyonetleri çalan şüpheli tutuklandı

    Mersin'in Akdeniz ilçesinde, güvenlik kameralarının yardımıyla tespit edilen şüpheli, çaldığı iki kamyonetle ilgili olarak tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalıntı kamyonetlerin bulunması için çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda zanlının kimliği belirlendi ve hırsızlık olaylarına da karıştığı tespit edildi. Zanlı, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Denizli'de depremde hayatını kaybeden ailenin ismi kütüphaneye verildi
    11:37 Denizli'de depremde hayatını kaybeden ailenin ismi kütüphaneye verildi

    Denizli'nin Kale ilçesindeki Narlı İlkokulu'nda yapılan kütüphaneye, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Yalçın ailesinin ismi verildi. Enver Güner'in başvurusu sonucunda oluşturulan kütüphane, Yalçın ailesinin anısını yaşatacak bir mekan olarak hizmet verecek.

  • BBC, İstanbul seçimlerini analiz etti: Cumhur İttifakı'nın adayı avantajlı
    11:35 BBC, İstanbul seçimlerini analiz etti: Cumhur İttifakı'nın adayı avantajlı

    BBC, yerel seçimlere sayılı günler kala İstanbul'u mercek altına alarak, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ile CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul'un önemine dikkat çekti. Analizde, muhalefetin birlik içinde olmadığı ve bu nedenle Cumhur İttifakı'nın adayının avantajlı olduğu belirtildi.


Advertisement