Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar İçin Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Yerel

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar İçin Doğum Günü Partisi

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar İçin Doğum Günü Partisi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan, Ağustos ve Eylül ayında doğan çocuklar için Kütük Ev’de doğum günü partisi düzenlendi.

26.09.2014 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan, Ağustos ve Eylül ayında doğan çocuklar için Kütük Ev'de doğum günü partisi düzenlendi.

Sivas Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe Vali Alim Barut, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, vali yardımcıları, belediye başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.

Vali Alim Barut programda yaptığı konuşmada, "Bu programları eşimin gayretleriyle Niğde'de başlattık ve her ay devam ettirdik. Çok güzel geri dönüşümler aldık. Sivas'ta da bu konu gündeme geldiğinde böyle bir şey başlattık ve burada da güzel geri dönüşümler almaya başladık" dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Amacımız çocuklarımızın bu mutlu günlerini paylaşmak ve ilimizin değerli protokolü ile onları aynı masalarda buluşturmak. İnanıyorum ki çocuklarımız için onların geleceği için güzel bir program oldu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ağustos ve Eylül ayı içerisinde doğan 25 çocukla birlikte protokol üyeleri beş katlı doğum günü pastasını kesti. Ardından çocuklara hediyeleri takdim edildi.

Sivas Belediye Konservatuvarı Müzik Topluluğu'nun eşliğinde çocuklar doğum günlerini gönüllerince eğlenerek kutladı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar İçin Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement