Sevgililer Günü Çılgınlığı Devam Ediyor - Son Dakika
Alışveriş

Sevgililer Günü Çılgınlığı Devam Ediyor

Sevgililer Günü Çılgınlığı Devam Ediyor

Sevgililer günü yaklaşırken firmalar da en uygun kampanyayı oluşturabilmek için tüm hünerlerini sergiliyorlar.

13.02.2016 16:10  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgililer günü çılgınlığı son hızla devam ederken, kızlar en güzel hediyeyi kapıp arkadaşlarına nispet etme, erkekler en doğru ve en ekonomik hediyeyi alma derdinde.

Firmalar, özellikle erkek müşterilere dönük satış stratejileriyle daha çok satış yapmaya odaklanmış.

Satış uzmanlarının görüşlerine göre, hem erkek hem kız objelerinin bir arada olduğu hediye paketlerinin daha çok talep gördüğünü söyleyebiliriz.

En çok satış yapılan çiçek sektöründe cicekci.com firması, çiçek alan herkese erkek saati hediye kampanyası başlattı. Erkekler saati koluna çiçeği sevgilisine verecek.

Son Dakika Alışveriş Sevgililer Günü Çılgınlığı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • BİM, Ape Ryder DC20 Elektrikli Bisikleti Satışa Sunuyor
    15 Nis BİM, Ape Ryder DC20 Elektrikli Bisikleti Satışa Sunuyor

    Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden BİM, elektrikli bisiklet satışına başlıyor. Ape Ryder DC20 Elektrikli Bisiklet, 250W motor gücü, 48V 12Ah akü ve Shimano 7 vites gibi özelliklere sahip. Fiyatı ise 39.999 TL olarak belirlendi.

  • İzmir'de binlerce insan caddede kurulan tezgahlara akın etti
    10 Nis İzmir'de binlerce insan caddede kurulan tezgahlara akın etti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde, cadde üstüne kurulan tezgahlarda bayram alışverişi yapmak isteyen binlerce vatandaş yoğunluk oluşturdu. İzmirliler, ucuz ürün alabilmek için birbiriyle yarışarak çılgınlar gibi alışveriş yaptı. Caddede oluşan yoğunluk dron ile görüntülendi. Ambulansların güçlükle ilerlediği caddede, bir grup genç otomobillerini yolun ortasında bırakıp oyun oynadı.

  • İzmir'de Bayram Alışverişi Yoğunluğu
    10 Nis İzmir'de Bayram Alışverişi Yoğunluğu

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde binlerce vatandaş, cadde üstüne kurulan tezgahlarda bayram alışverişi yapmak için yoğunluk oluşturdu. Tekstil ürünlerinden hediyelik eşyalara kadar çeşitli ürünlerin bulunduğu alanda, İzmirliler ucuz ürünler için birbiriyle yarıştı. Caddede oluşan araç ve insan yoğunluğu dron ile görüntülendi. Ambulansların güçlükle ilerlediği caddede, bir grup genç otomobillerini yolun ortasında bırakarak oyun oynadı.

  • Muş'ta Kurulan Bayram Pazarında Yoğunluk Yaşandı
    09 Nis Muş'ta Kurulan Bayram Pazarında Yoğunluk Yaşandı

    Muş'ta Ramazan Bayramı coşkusu, belediye meydanında ve PTT Caddesi civarında kurulan pazarda yapılan alışverişler ile hissedildi. Pazarda, yöresel lezzetlerden el sanatlarına, giyim eşyalarından ev dekorasyonuna kadar birçok ürün satışa sunulacak. Bayram pazarında, vatandaşlar eksiklerini tamamladı.

  • Zonguldak'ta Bayram Öncesi Dükkanlarda Yoğunluk Yaşandı
    09 Nis Zonguldak'ta Bayram Öncesi Dükkanlarda Yoğunluk Yaşandı

    Zonguldak'ta vatandaşlar bayram alışverişi için şehir merkezine akın etti. Şeker ve tatlı tezgahları en çok ilgi gören ürünler oldu. Vatandaşlar, misafirlere ikramlarda bulunmak için en uygun ve kaliteli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı. Esnaf ise gıda şekerlemelerinin bir önceki senelere göre biraz daha düşük olduğunu, şeker ve çikolata fiyatlarının ise biraz daha yüksek olduğunu belirtti.

  • Aydın'da Bayram Öncesi Tatlıcılarda Uzun Kuyruklar Oluştu
    09 Nis Aydın'da Bayram Öncesi Tatlıcılarda Uzun Kuyruklar Oluştu

    Aydın genelinde her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesinde sokaklarda hareketlilik yaşanırken, tatlıcılarda ise uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar bayram ruhunu evlerinde yaşatmak için tatlıcılara akın etti. Uygun fiyatlı baklava satan tatlıcı dükkanlarına büyük ilgi gösteren vatandaşlar, dükkanların önünde metrelerce uzayan kuyruklar oluşturdu.

  • Ramazan Bayramı Arifesinde İş Yerlerinde Yoğunluk
    09 Nis Ramazan Bayramı Arifesinde İş Yerlerinde Yoğunluk

    Kayseri, Kırıkkale, Niğde, Sivas, Nevşehir, Yozgat ve Kırşehir'de Ramazan Bayramı arifesinde tatlı, gıda ve giysi satışı yapılan iş yerlerinde yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar bayram alışverişi için tarihi çarşılar ve cadde üzerindeki mağazalara akın etti. Misafirlerine ikram etmek için şeker, kolonya, çikolata ve kahve gibi ürünler alan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Esnaf ise bayram öncesi yoğunluğun memnuniyet verici olduğunu belirtti.


Advertisement