Sevgililer Günü Hediyesi Çeşka'dan - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü Hediyesi Çeşka'dan

Sevgililer Günü Hediyesi Çeşka\'dan

Çeşme Kadın Girişimi İşletme ve Üretim Kooperatifi üyeleri, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiftleri hediye almak için el ürünleri ve gıda stantlarına davet etti.

09.02.2016 15:09  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Kadın Girişimi İşletme ve Üretim Kooperatifi üyeleri, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiftleri hediye almak için el ürünleri ve gıda stantlarına davet etti.

Çeşme ilçesinde, tarihi Aya Haralambos Kilisesi'nin içinde stant açan Çeşme Kadın Girişimi İşletme ve Üretim Kooperatifi üyeleri, el emeği göz nuru ürünlerini sergilemeye başladı. Çok sayıda ürünlerin yer aldığı stant, vatandaşların ise yoğun ilgisini gördü. 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiftlere çağrıda bulunan üyeler, sevdiklerine hediye almak isteyenleri davet etti.

ÇEŞKA Başkanı Berna Güler, 2015 yılı sonundan itibaren faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, "ÇEŞKA olarak yasal zeminde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Hedefimiz Çeşmeli kadınlarımızı ekonomik olarak ayaklarının üzerlerine sağlam basmalarını sağlamak ve o insanlara öz güveni verebilmek. Bu amaçla yola çıktık" dedi.

Küçük sermayenin birleşerek güçlenmesi gerektiğini ifade eden Güler, şöyle devam etti:

"Eğer birleşip ekonomik anlamda güçlü olabilirsek büyük sermaye karşısında dik durabiliriz. Biz bunu kadın girişimi olarak gerçekleştiriyoruz ve hem yerel hem de ulusal anlamda kadınlarımızı güçlendirmek adına küçük sermayeyi güçlü kılmayı amaçlıyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü Hediyesi Çeşka'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement