Sevgililer Günü'nde Panzerin Dibinde Çiçek Sattı - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'nde Panzerin Dibinde Çiçek Sattı

HDP Batman İl Başkanlığı'nın basın açıklaması öncesinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin zırhlı araçları gölgesinde 'sevgililer günü' çiçeği...

14.02.2016 14:08  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman İl Başkanlığı'nın basın açıklaması öncesinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin zırhlı araçları gölgesinde çiçek sattı.

ÇİÇEKLERİNİ 2 SAATTE TÜKETTİ

14 Şubat Sevgililer Günü'nde kentin en işlek bulvarlarından olan Turgut Özal Bulvarı'ndaki kavşaklarda seyyar çiçekçiler sabah erken saatlerinde tezgah açtı. Gül ve papatya satan çiçekçi Yunus Yağma, bir panzerin gölgesinde satış yaparak 50 adet çiçek ve papatyayı iki saatte tükettiğini söyledi.

HAYAT DEVAM EDİYOR

Yağma, "Hayat devam ediyor. Kavşakta zırhlı araçlar var ama yevmiyemi çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gülün adetini 5 liradan sattım" dedi.

"HER NE KADAR GERİLİM OLSA DA BUGÜN ÖZEL BİR GÜN"

Zırhlı araç gölgesindeki tezgahtan gül alan Salim Tirki adlı vatandaş, Batman sokaklarında her ne kadar gerilim olsa da bu günün özel bir gün olduğunu söyledi. Tirki, "Bugün Sevgililer Günü. Tek dileğimiz barış ve kardeşliktir. Bu manzaradan çok sevdiklerimizi düşünüyoruz" diye konuştu.



Sevgililer Günü\'nde Panzerin Dibinde Çiçek Sattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'nde Panzerin Dibinde Çiçek Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Adem: Şirin sempatik göstermeyin şunları .yemişim çiçeklerini ! Hep göz boyama ! 2 14 Yanıtla
  • elbistanli kurt: bonbaci olmasin dikkat 1 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 0 0 Yanıtla

Advertisement