Sevgililere Resmi Nikâh - Son Dakika
Güncel

Sevgililere Resmi Nikâh

Bahçelievler Belediyesi "Sevgililer Günü" dolayısıyla resmi nikâhsız evli çiftler için toplu nikâh töreni düzenledi.

16.02.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle her yıl geleneksel olarak nikâhsız evli çiftler için Abidin Pak Öğretmenevi balo salonunda gerçekleştirilen toplu nikâh töreninde resmen evlendiler. Evliliklerini çeşitli nedenlerden dolayı bu güne kadar resmi nikâhsız sürdüren 24 çift, Bahçelievler yemekli toplu nikâh törenine, çocukları ve yakın akrabalarıyla birlikte katıldı. Salona anne-babaları ile birlikte gelen çocuklar, ilginç görüntüler oluşturdu. Resmi nikâhı kıyılan çiftlere çeşitli armağanlar verildi.

Toplu nikâh töreninde bir konuşma yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu; "Sevgililer gününü 11yıldan bu yana kutlarken, nikâhsız yaşayan vatandaşlarımızın resmi nikâh akitlerini gerçekleştirerek farklı bir anlam yüklüyoruz. Resmi nikâh bir anlamda evlilikte kadının ve erkeğin devlet nezdinde tanınması anlamına geliyor ve tüm resmi işlemlerde garantisi oluyor. Ben, bu davetimize uyarak bu gün buraya gelen tüm çiftlerimize yaşamlarının bundan sonraki bölümünde de çocukları ve tüm sevdikleriyle birlikte mutluluklar diliyorum" dedi.

24 çifti temsilen 1 yıldır evli olan Tubay Akdağ- Süleyman Yıldız ile Netice İnalcan-Sedat Çiçek çiftinin nikâhları İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve Kadın Meclisi Başkanı Fatoş Çınar'ın şahitliğinde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı. Nikâh merasiminin ardından tüm çiftlerin evlenme cüzdanları Başkan Osman Develioğlu tarafından verildi. Çiftler, Türk Halk Müziği sanatçısı Kürşat'ın sahne aldığı şölende canlı müzik eşliğinde dans ederek unutamayacakları bir geceyi aileleri ile birlikte yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililere Resmi Nikâh - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement