Sevgilisini Dakikalarca Dövüp Kameraya Çekti - Son Dakika
Güncel

Sevgilisini Dakikalarca Dövüp Kameraya Çekti

Ankara'da kız arkadaşının kendisini aldattığını söyleyen genç, kız arkadaşını dövüp o anları internette hesabından paylaştı. Görüntünün ardından Bakanlık harekete geçti.

01.11.2014 15:57  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Keçiören'de yaşanan olayda kız arkadaşının kendisini aldattığını iddia eden genç, arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşı ve ablasını hem dövdü hem de o anları cep telefonuyla çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntünün yayılmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olaya müdahil oldu ve polisi durumdan haberdar etti. Polis görüntülerin ardından hemen çalışmalara başladı ve gençleri gözaltına aldı.

"KIZLARA VURULMAZ DİYORLAR AMA ALDATIRSA VURULUR"

Bir parkta kaydedilen görüntülerde genç, kız arkadaşına sürekli "özür dile" "yüzünü göster" diye bağırarak tokat atıyor. videoda gencin "Kızlara vurulmaz diyorlar ama aldatırsa, hele ben rezil olursam böyle vururum deyip tokat atması ve "Bu videoda da diyorum kızlara vurulmaz, şiddet diye bir şey yok... Var abi" sözleri dikkat çekiyor.

"HAŞAT OLMAN LAZIMDI SENİN"

Videodaki bir diğer önemli ayrıntı ise gencin "Eskilerine bakılırsa sen çok iyisin. Daha dövmedim. Haşat olman lazımdı senin" sözleri.

BAKANLIK OLAYA EL ATTI

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet" başlığıyla haberleştirilen olayla ilgili gerekli girişimlerde bulunularak, şiddet içerikli videoda yer alan şahıslar hakkında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvurunun yapıldığını bildirdi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada yer alan ve 'Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet' başlığıyla haberleştirilen kadına şiddet olayına ilişkin olarak, konu Bakanlığımıza ulaştığı andan itibaren gerekli girişimlerde bulunuldu. Şiddet içerikli videoda yer alan şahıslara ilişkin olarak Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvuru yapıldı. Kadına karşı şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığımızın, konunun takipçisi olacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

EMNİYET ANINDA HAREKETE GEÇTİ

Korkunç olay sonrası Ankara Emniyeti harekete geçti ve görüntülerdeki D.V ile yanındaki iki arkadaşını gözaltına aldı.

Sevgilisini Dakikalarca Dövüp Kameraya Çekti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sevgilisini Dakikalarca Dövüp Kameraya Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • quest: lamı cimi yok adam haklı oyuna geldiyse attığı dayak az bile onlara !! 12 10 Yanıtla
  • ALPER61: EĞER GERÇEKTEN ALDATMISSA ELLERİ DERT GÖRMESİN. . ALDATMAK NE ?? İSTEMİYORSAN AYRIL. 12 9 Yanıtla
  • VATANDAS: DUMAN KARDEŞ neyin kafasını yasıyosun arkadasım örnek verelim karın sevgilin seni samimi arkadasınla aLdatsın sende yüzünde nur var vurmim ayıbını sölemim günaha girerim diye 3 maymunu oyna sevgilİn karın kafasına göre takılsın sen ne kullanıyosun dostum :) ARKADASIN TEK YANLISI KAMERAYA CEKMEK AZ BİLE YAPMIŞ 8 11 Yanıtla
  • DUMAN: ERKEKLİK BU MU. ? SANA GÜCÜ YETMEYEN BİRİNİ ÇEKECEKSİN, AYIPLARINI BİR TÜRKİYE ÖNÜNDE ANLATACAKSIN, BUNDANDA KEYİF ALACAKSIN. ! YAZIKLAR OLSUN. İNSANLARIN YÜZÜNE VURMAYIN DERLER. ! 1- İNSANIN YÜZÜNE TOKAT VURMAYACAKSIN( ÇÜNKÜ ALLAHIN NUR'U İNSANIN YÜZÜNDE TECELLİ EDER) 2- AYIPLARINI İNSANIN YÜZÜNE VURMAYACAKSIN. ! SEN İSE. . İKİSİNİDE YAPARAK HEM O İNSANI İNCİTTİN, HEM ALLAHI İNCİTTİN. 11 7 Yanıtla
  • AKSARAY: SAYIN EMNİYET YETKİLİLERİ LÜTFEN BU VİDEO YU İHBAR KABUL ETSİNLER BU KİŞİLER TOPLUMA ZARAR VERİR. . . 11 6 Yanıtla
  • VATANDAS: ŞU OLAYDA YORUMLARA BAKIYORUMDA YOK EĞİTİM YOK ERKEK DEGİLLER HADİ LAN ORDAN DALKAVUKLAR BACINIZ 5 KİŞİYLE CIKMA GECE GECE EVE UGRAMASA EVE GELDİGİNDE SANIRIM NEDEN BÖLE YAPTIN BACIM DİGE KÜSERSİNİZ SANIRIM :) KONUSMAM BAK 5 KİŞİYLE CIKMA OLURMU DERSİNİZ :) AVRUPACI GERİ ZEKALILAR 10 7 Yanıtla
  • poyraz06: Lan karı kılıklı bebe madem kız arkadaşındı o zaman evleneydin, sen kimbilir kaç defa aldattın o kızı biz bilmiyozmu bu işleri, kızlan gez toz evlenme, sonrada kızı döv, tam sığır psikolojisi. Elin kızıyla arkadaşsın diye üzerinde hakkınmı var işallah sonun kötü olur ondan kötüsüne düşersin. 13 3 Yanıtla
  • ANADOLU AJANSI: gençlerinde yaptığı çok çok ayıp telafisi olmayan şeyler bir arkadaşımızın dediği gibi verin nicki türk olana o düzeltsin gençleri neler neler göreceğiz daha tüh o gençlerin sıfatına 12 2 Yanıtla
  • VATANDAS: TMM KADINA EL KALKMAZ AMA KADIN GİBİ KADINA EL KALKMAZ AMA KAŞINANA KALKAR SEN ADAMI 10 YILLIK ARKADASIYLA ALDATACAKSIN KADINSIN DİYE KİMSE BİŞİ DEMİCEK YOK ÖLE Bİ DÜNYA AZ BİLE ETMİŞ TABİ KAMERA TAMAMEN YANLIS 12 2 Yanıtla
  • DUMAN: ERKEKLİK BU MU. ? SANA GÜCÜ YETMEYEN BİRİNİ ÇEKECEKSİN, AYIPLARINI BİR TÜRKİYE ÖNÜNDE ANLATACAKSIN, BUNDANDA KEYİF ALACAKSIN. ! YAZIKLAR OLSUN. İNSANLARIN YÜZÜNE VURMAYIN DERLER. ! 1- İNSANIN YÜZÜNE TOKAT VURMAYACAKSIN( ÇÜNKÜ ALLAHIN NUR'U İNSANIN YÜZÜNDE TECELLİ EDER) 2- AYIPLARINI İNSANIN YÜZÜNE VURMAYACAKSIN. SEN İKİSİNİDE YAPARAK HEM O İNSANI İNCİTTİN, HEM ALLAHI İNCİTTİN. 8 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz
    21:32 Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz

    Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, Alman temsilcisi Chemnitz ile oynayacakları maçta sert bir oyun beklediklerini ifade ederek, 'Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz' dedi. Radonjic, rakiplerinin Bundesliga'da güzel mücadele ettiğini ve maça hazır olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, sert bir oyun beklediklerini ve mücadelelerini arttırmaları gerektiğini vurguladı.

  • Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
    21:23 Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

    Almus ilesine bağlı köy muhtarlarının katılımıyla Fatıma-Tüz Zehra Külliyesi Konferans Salonu'nda Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi ve Kaymakam Emre Çömen, yeni seçilenlerle birlikte ilçeye hizmet etmeye gayret göstereceklerini belirtti.

  • Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    21:19 Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, güreşin Türk milleti için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şimşek, Sivas'ın 8 olimpiyat madalyası kazanan tek il olduğunu belirterek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için 2 bin 298 lisanslı sporcuya ev sahipliği yaptığını ifade etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Kerim Salman ise Sivas'ın Türk güreşinde önemli bir şehir olduğunu ve 3 olimpiyat şampiyonu yetiştirdiğini söyledi. Eski olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık da organizasyonun adının verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Sivas'ta uluslararası bir şampiyona düzenlenmesi için girişimde bulunacağını ifade etti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor
    21:18 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas çalışması yapıldıktan sonra geniş alandaki çift kale maçla antrenman tamamlandı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı
    21:09 Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı

    Hacı adayları 60 yaşındaki Boşnak Adem Aljic ile Arnavut kökenli Kuzey Makedonyalı 57 yaşındaki Qamuran Hirda, 1 Nisan'da Üsküp'ten yola çıkarak Konya'ya ulaştı. 16 gündür pedal çeviren bisikletçiler, yaklaşık 1600 kilometre yol katetti. Gaziantep'ten sonra Mekke'ye gitmek için bisikletleriyle Ürdün'e geçmeyi planlıyorlar.

  • Mercedes, elektrikli G-Serisi ile geliyor
    21:09 Mercedes, elektrikli G-Serisi ile geliyor

    Mercedes'in elektrikli G-Serisi, Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Araç, su geçirmez bataryasıyla dikkat çekiyor ve yüksek performans sunuyor. Mercedes'in elektrikli araç yatırımlarını artırmasıyla birlikte, yeni modellerin satış başarısı merak ediliyor.

  • X Artık Ücretli Oluyor!
    21:09 X Artık Ücretli Oluyor!

    Popüler sosyal medya platformu X, yeni kullanıcılarından temel etkileşimler için ücret talep edeceğini duyurdu. Kullanıcılar artık paylaşım yapmak, yanıt vermek, beğeni ve kaydetme işlemleri için 1 dolar ödemek zorunda kalacaklar. Bu karar, şirketin bot hesapları engelleme amacıyla aldığı bir önlem olarak açıklandı. Ancak kullanıcılar arasında bu ücretlendirme modeli tartışmalara neden oldu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.


Advertisement