Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz Ekibinden Bulanık'a Yardım - Son Dakika
Yerel

Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz Ekibinden Bulanık'a Yardım

Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz Ekibinden Bulanık\'a Yardım

Nako firmasının desteğiyle “Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz” ekibi tarafından Muş’un Bulanık ilçesindeki çocuklara dağıtılmak üzere bin adet atkı ve bere gönderdi.

24.02.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nako firmasının desteğiyle "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" ekibi tarafından Muş'un Bulanık ilçesindeki çocuklara dağıtılmak üzere bin adet atkı ve bere gönderdi.

"Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" ekibi, kış mevsiminde zorluk çeken Bulanıklı öğrencileri unutmadı. Özellikle yoğun kar yağışları ve soğuk havaların hakim olduğu doğu bölgesindeki minik eller için atkı ve bere gönderen "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" ekibinin yardımı, ilköğretim okulundaki öğrencilere dağıtıldı.

Bulanık'a bağlı Gümüşpınar İlköğretim Okulu'ndaki atkı ve berelerin dağıtımına katılan Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdür Deniz Edip, doğuda kışın daha çetin geçtiğini belirterek, buradaki çocukları düşündüğü için "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" ekibine teşekkür ettiğini belirtti.

Bin adet atkı ve bereyi Bulanık'taki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttıklarını belirten Edip, "Köylerde okuyan öğrencilerin maddi durumları genelde kötü olduğu için kış şartlarından daha çok etkileniyorlar. Nako firmasının desteği ile İstanbul'daki Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz ekibinin hazırladığı bin atkı ve bere bizlere gönderildi. Çocuklarımıza özellikle bu kış gününde güzel bir armağan oldu. Ellerine sağlık diyoruz. Hemen hemen bütün köylerimize dağıttık, bugünde Gümüşpınar İlköğretim Okulu'nda okuyan çocuklarımızı sevindirdik. Daha önceden buna benzer birçok projemiz olmuştur. Bu projeye vesile olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz Ekibinden Bulanık'a Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement