"Sevgiye Uzanan Eller Projesi" - Son Dakika
Yerel

"Sevgiye Uzanan Eller Projesi"

Adana Valiliği tarafından yürütülen "Sevgiye Uzanan Eller Projesi" kapsamında 41 okulda toplam 3 bin 203 öğrenciye saç kesimi ve bakımı yapılmaya başlandığı bildirildi.

04.04.2013 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valiliği tarafından yürütülen "Sevgiye Uzanan Eller Projesi" kapsamında 41 okulda toplam 3 bin 203 öğrenciye saç kesimi ve bakımı yapılmaya başlandığı bildirildi.

Adana Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Valiliği'nce yürütülen, tamamen hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlarca finanse edilen proje kapsamında Çukurova Mesleki Eğitim, Şakirpaşa Halk Eğitim, Yüreğir Mesleki Eğitim ve Metal İşleri Seyhan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından kuaför görevlendirmek suretiyle 18 Mart-10 Nisan tarihleri arasında 41 okulda toplam 3 bin 203 öğrenciye saç kesimi ve bakımı yapılmaya başlandı.

Vali Yardımcısı Halis Arslan, Seyhan Küçükdikili Talathacıbekiroğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek, Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen kuaförlerin, okulda futbol ve resim dalında eğitim gören 52 öğrenciye yapılan saç bakımını yerinde inceledi.

Arslan, proje kapsamında öğrencilerin eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerle donatılıp, kentsel ve sosyal yaşama uyumu konusunda her alanda eğitim verildiğini kaydetti.

Öğrencilerin eğlenerek eğitim gördüğü projede bakımlarının da yapıldığını belirten Arslan, 'Bu çocuklar bizim geleceğimiz, bu nedenle onlara sahip çıkmak zorundayız" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement