Hayatını Kaybeden Doktorun "Ölümün Saati Yok" Paylaşımı Yürek Yaktı - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybeden Doktorun "Ölümün Saati Yok" Paylaşımı Yürek Yaktı

Hayatını Kaybeden Doktorun "Ölümün Saati Yok" Paylaşımı Yürek Yaktı

Antalya'da, mide kanseri sonucu yaşamını yitiren uzman doktor Fatma Serçin Kayı'nın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı gönderi, sevenlerini iki kez üzdü.

23.07.2015 17:09  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, mide kanseri sonucu yaşamını yitiren uzman doktor Fatma Serçin Kayı'nın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı 'Ölümün saati yok' başlıklı gönderisi, sevenlerini iki kez üzdü.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzman doktor olarak bir süre çalışarak ihtisas yapan 33 yaşındaki Fatma Serçin Kayı, Özel İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde bir süredir tedavi gördüğü mide kanserine yenildi.

"TOPRAK ALDIĞINDA GERİ VERMEZ, ÇÜNKÜ ÖLÜMÜN SAATİ YOK"

Genç yaşta hayata veda eden Fatma Serçin Kayı, kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı gönderide, 'Yanınızdaki kişiye değer verin. Kırmayın onu. Durup durup sevdiğinizi söyleyin. Özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi. Çünkü ölümün saati yok. Belki son sarılmanızdır, belki son görüşünüzdür. Belki saatler sonra ona değil de artık toprağına dokunacaksınız. O değil de toprağını öpeceksiniz. Belki ettiğiniz kavgalara bile pişman olacaksınız. Keşke yanımda olsa da sarılsam diyeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil, şu an bilin. Toprak aldığında geri vermez, çünkü ölümün saati yok.' ifadelerine yer verdi.

"İYİLİK MELEĞİ" OLARAK BİLİNİRDİ

Çalıştığı hastanelerde 'iyilik meleği' olarak da tanınan Kayı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 2009-2014 yılları arasında ihtisas yaptı. Bir süre sonra Muş Devlet Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Fatma Serçin Kayı, İstanbul'da özel bir hastanede mide kanseri tedavisi gördüğü sırada yaşamını yitirdi. Fatma Serçin Kayı, bugün Antalya Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Andızlı mezarlığında, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybeden Doktorun 'Ölümün Saati Yok' Paylaşımı Yürek Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • hersey oglum icin: Agliyorum .. otizimli bir cocugum var . Bugün beni cok üzdü . Haberi okuyunca daha cok üzüldüm. Benimde midemde hep agri var. kafamda birseyler kuruyorum acaba bana birsey olursa ona kim bakar diye .Allahim sen yardim et. 36 0 Yanıtla
  • filinta polis: Melek her yerde melektir... 33 0 Yanıtla
  • ebnemetaeshira : Rabbim taksiratını affetsin mekanı cennet olsun ?? 26 1 Yanıtla
  • Boşversene: Allah rahmeti ile muammele eylesin. Mekanı cennet olsun. 27 0 Yanıtla
  • m.akif: İnsanlara faydalı değerli bir insanı Rahman olan Allah katına uğurladık.Rabbim hizmet ehline cenneti vaad ediyor.Akimin ölümü alemin ölümü gibidir buyuruyor yüce peygamber.Mekanın cennet olsun kabrin nur dolsun.Ailene yakınlarına sevdiklerine sabrı cemil niyaz ederimSelam olsun sana inşaallah 27 0 Yanıtla
  • as: rabbim rahmet eylesin gercekten de ölümün yaşi ve saati yok dönüş yok her an hazırlıklı olmak gerekir 24 0 Yanıtla
  • İsmail : Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. amin 23 0 Yanıtla
  • ferit.: Rabbimin merhameti sonsuz..seni kucaklasin kardesim.. 22 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Kalbinin güzelliği yüzüne de yansımış. Mekanı cennet olsun. 21 1 Yanıtla
  • leyla soyer: Sahte imam ismail ölen kişiyi tanıyormusun? Bu dualar temennidir.Biz Allahımızdan talep ediyoruz.İnsanlara hizmet eden Hakka hizmet eder hadisi mucibince arkadaşımızın cennetlik olduğuna inanıyoruz.sen kimsin embesil toplum için Allah için ne yaptın.Bu kız yüzlerce hayat kurtardı.Senin gibi cahil yobazlar yüzünden millet dinden imandan soğudu.ÖLMÜŞ KİMSELERİ HAYIRLA YAD EDİNİZ.HZ.MUHAMMED.bunuda unutma terbiyesiz 19 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement