Sevilla'ya Şok Mağlubiyet: 2-0 - Son Dakika
Spor

Sevilla'ya Şok Mağlubiyet: 2-0

Sevilla\'ya Şok Mağlubiyet: 2-0

Colin Kazım-Richards'ın bir asist yaptığı maçta Feyenoord, Sevilla'yı evinde mağlup ederek grup liderliğini ele geçirdi.

28.11.2014 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi G Grubu mücadelesinde İspanyol temsilcisi Sevilla, Hollanda'da Feyenoord deplasmanına çıktı. Zorlu deplasmanda rakibine iki golle boyun eğen Endülüs ekibi, zirveyi de rakibine bıraktı.

Zorlu Feyenoord deplasmanına konuk olan Sevilla, rakibi karşısında etkisiz bir oyun sergiledi. Hollanda temsilcisi, 90 dakika boyunca topla daha çok oynayan taraf olurken, ikinci yarının başlarında bulduğu golle sahadan galip ayrılmasını bildi.

İlk yarının tek isabetli şutunu Feyenoord çekerken, 16. dakikada Colin Kazım-Richards'ın pasında Jordy Clasie'nin uzak mesafeden şutunu kaleci Rico güçlükle çıkardı. Devrenin bitimine doğru hareketlenen oyunda, ev sahibi Toornstra ile sağ çaprazdan çektiği şutta çerçeveyi bulamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci 45 dakikaya baskılı başlayan Sevilla, devrenin hemeen başında Arribas ile gole çok yaklaştı. Denis Suarez'in ortasında penaltı noktası civarında kafayı vuran Arribas topu üstten az farkla dışarı yolladı. İspanyollar'ın baskılı oyununa karşılık gol, Feyenoord'dan geldi. Dakikalar 56'yı gösterirken, Jean-Paul Boeitus'un pasında ceza alanına süzülen Toornstra bu sefer kaleci Rico'yu mağlup etmeyi başardı ve takımına skor üstünlüğünü getirdi.

Golden sonra oyundan düşen Sevilla, birkaç gelişigüzel atak geliştirse de sonuca gitmeyi beceremedi.

Son 10 dakikaya girilirken, Feyenoord ikinci golü bularak rahat bir nefes aldı. 83'te bir dönem Türkiye'de de forma giyen Colin Kazım-Richards'ın asistinde Karim El Ahmadi yay üzerinden enfes bir gole imza atarak farkı ikiye çıkardı.

Kalan dakikalarda skoru değiştirecek başka sayı gelmezken, Sevilla, Feyenoord deplasmanından mağlubiyetle dönerek liderliğini rakibine bıraktı.UEFA Avrupa Ligi'nde bugün alınan sonuçlar şu şekilde oldu:Rijeka 2-0 Standard LiegeKrasnodar 1-1 LilleWolfsburg 0-2 EvertonS. Bratislava 1-3 Young BoysSparta Prag 0-0 NapoliDinamo Kiev 2-0 Rio AveAalborg 1-0 Steaua BükreşDinamo Minsk 0-2 PAOKGuingamp 1-2 FiorentinaLokeren 1-0 Legia VarşovaTRABZONSPOR 3-1 Metalist KharkivUEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sevilla'ya Şok Mağlubiyet: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement