Sevimçok, Yeniden TESK Yönetim Kurulu'nda - Son Dakika
Yerel

Sevimçok, Yeniden TESK Yönetim Kurulu'nda

Sevimçok, Yeniden TESK Yönetim Kurulu\'nda

Ankara Grand Rixos Otel’de gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun (TESK) Genel Kurulu’nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Bendevi Palandöken’in listesinden TESK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, bu görevden dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek gerçekleştirilen seçimin tüm esnaf camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

18.09.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Grand Rixos Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) Genel Kurulu'nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Bendevi Palandöken'in listesinden TESK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, bu görevden dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek gerçekleştirilen seçimin tüm esnaf camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) Ankara Grand Rixos Otel'de gerçekleştirilen 19. Olağan Genel Kurulu'nda esnafın güvenini alarak rakibi İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz'a karşı seçimi kazanan mevcut Genel Başkan Bendevi Palandöken'in listesinden yeniden TESK yönetimine girdi.

Genel Kurul'da, mevcut Genel Başkan Bendevi Palandöken 715 delegenin 531'inin oyunu alırken, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz'ın listesi ise 182 oy'da kaldı.

Seçim sonrasında Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok,bu görevden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirilen seçimin esnaf camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Sevimçok, "Oldukça demokratik bir ortamda ve esnaf camiasına yakışır bir şekilde TESK'in Genel Kurulu'nu gerçekleştirdik. Burada asıl olan esnafa en iyi şekilde hizmet edebilmek, esnafın yükünü omuzlarda taşıyabilmek ve sorunlara da çözüm üretebilmektir. Genel Başkanımız Palandöken, artık bu camiayla özdeşleşmiş, birçok proje ve başarıya imza atmış ve camiamızı en üst seviyelere kadar taşımış değerli bir şahsiyettir. Tıpkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde esnafa hizmet ederek camiamızı daha ileri seviyelere taşıyacak ve esnaf teşkilatımızı da en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisini bir kez daha AESOB Yönetim Kurulu ve birliğimize bağlı başkanlar adına kutluyorum. Ayrıca beni bu göreve layık gördüğü içinde teşekkür ediyorum" dedi.

Palandöken'in Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluşuyor:

Mehmet Burhan Aksak (Muş), Fevzi Apaydın (TŞOF), Kazım Barışık (Adana), Musa Çelikkol (Denizli), Alican Ebedinoğlu (Diyarbakır), Arif Tak (Bursa), Ömer Küsbeoğlu (Gaziantep), Rasim Fırat (Erzurum), Şevket Keskin (Malatya), Hasan Geriter (Manisa), Fazlı Yalçındağ (Türkiye Kasaplar Federasyonu), Abdullah Sevimçok (Antalya), Özcan Saraçoğlu (Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu) ve Mustafa Vurucu (Çanakkale). - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevimçok, Yeniden TESK Yönetim Kurulu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement