SEVİNÇ ÜRKMEZ DÜNYA BİRİNCİSİ OLDU - Son Dakika
Güncel

SEVİNÇ ÜRKMEZ DÜNYA BİRİNCİSİ OLDU

Dünya O-Sport Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan ve Türkiye O-Sport Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Dünya O-Sport Savunma Sporları Şampiyonası, Antalya'da yapıldı.

03.12.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Muratpaşa Çağlayan Kapalı Spor Salonunda Düzenlenen 4 gün süren şampiyonada 17 ülkeden 500'ün üzerinde sporcu katıldı. Dünyanın en iyi dövüş sanatları yapan sporcuların katıldığı şampiyonaya Antalya'yı temsilen SEVİNÇ ÜRKMEZ 8. DÜNYA O - SPORT ŞAMPİYONASI'NA KATILDI.

Yapılan maçlar sonucunda Antalya'dan katılan sporcular büyük bir başarıya imza attılar Antalya'nın ve Türkiye'nin gururu oldular.

SEVİNÇ ÜRKMEZ SOSYAL MEDYA HESABI FACEBOOK'DAN DUYURDU

25-29 Kasım 2015 Tarihinde Antalya'da Crown Plaza da yapılan 8.WOF O-SPORT DÜNYA ŞAMPIYONASİNDA'DA 56 KG DA BÜYÜK BAYANLAR DA DÜNYA 1.İncisi Olmak Bulunmaktayim..Beni Bu maça Katan Üzerimde Emegi Geçen Her Zaman Arkamda Olan Sayin Hasan Urlu ve Yasin Urlu Hocalarima Cok Teşekkür Ederim..Allah Sizleri Başımızdan Eksik Etmesin...Bana Her Zaman Yanimda Olan Bana Maddi ve Manevi de Destek Veren Yardimci Olan Ayhan Özbalkanlı Hocama Çok Teşekkür Ederim... Allah Sizleri Basimizdan Eksik Etmesin...Yanimda Olan İlk Önce Ailem, Hocalarım, Arkadaşlarim ve Tanıdıklarım Beni Destekleyen ve Dualarını Eksik Etmeyen Herkese Çok Teşekkür Ederim..Herkesden'de Allah Razı Olsun... dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEVİNÇ ÜRKMEZ DÜNYA BİRİNCİSİ OLDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement