Sevki Yapılmayan Oğlunu Sedyeyle Kaymakamlığa Götürdü - Son Dakika
Yerel

Sevki Yapılmayan Oğlunu Sedyeyle Kaymakamlığa Götürdü

Sevki Yapılmayan Oğlunu Sedyeyle Kaymakamlığa Götürdü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, Şanlıurfa'ya sevkinin yapılmadığını iddia ettiği yatalak oğlunu sedyeyle Kaymakamlığa götürdü.
Siverek ilçesinde ikamet eden Ahmet Buzludağ, çalışmak için gittiği İstanbul'da 3 yıl önce arkadaşlarıyla...

12.11.2013 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, Şanlıurfa'ya sevkinin yapılmadığını iddia ettiği yatalak oğlunu sedyeyle Kaymakamlığa götürdü.

Siverek ilçesinde ikamet eden Ahmet Buzludağ, çalışmak için gittiği İstanbul'da 3 yıl önce arkadaşlarıyla girdiği denizden boğulmak üzereyken kurtarıldı. Bitkisel hayata girip yatağa mahkum olan şahsın Siverek ilçesi Hayriye Mahallesi'nde yaşayan babası Mehmet Buzludağ, beslenme kordonu ile beslenen oğlunun kordonunu değiştirmek için Siverek Devlet Hastanesi'ne gitti. Siverek Devlet Hastanesi'nden sevk ile Şanlıurfa'ya gitmek isteyen baba Buzludağ, oğlu için sevk kağıdı alamadı. Bu duruma sinirlenen Buzuldağ, oğlunu sedyeyle Siverek Kaymakamlığı bahçesine götürerek yardım istedi.

Kaymakamlık bahçesinde sedyedeki oğluyla bekleyen Buzuldağ, her yeri aradığını fakat kimsenin kendisine yardımcı olmadığını iddia ederek, "Şanlıurfa'ya sevk istiyorum, kimse yapmıyor. 3 yıldır hastam bu durumda. Burada ameliyatla beslenme kordonunu değiştirmiyorlar. Biz sadece hastamızın sevkini istiyoruz. Doktor yapmıyor, başhekim yapmıyor. Beni başlarından atıyorlar. 1 buçuk yıldır beslenme kordonunu değiştirmiyorlar, sevk etmiyorlar. Bayramdan öncede götürdüm, 'Sevkini yapın' dedi ama kimse beni dinlemedi. 184 hattını bile aradım. Oradan da kimse bana yardımcı olmadı. 182 randevu hattını da aradım. Oradan da bana yardım yapılamayacağını söylediler. Artık yeter. Yetkililer sesimi duysun. Yazık bu hastama, ilgilensinler artık" ifadelerini kullandı.

Hasta, bir süre sonra polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı Kaymakamlık bahçesine gelen ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevki Yapılmayan Oğlunu Sedyeyle Kaymakamlığa Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement