Seydikemere İlk Stant Halk Eğitimden - Son Dakika
Yerel

Seydikemere İlk Stant Halk Eğitimden

Seydikemere İlk Stant Halk Eğitimden

Seydikemer Halk eğitim Merkezi, yenilenen yönetim kadrosu ve hizmet anlayışıyla faaliyetlerine 2015-2016 eğitim öğretim yılında da tüm hızıyla devam edecek.

05.10.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydikemer Halk eğitim Merkezi, yenilenen yönetim kadrosu ve hizmet anlayışıyla faaliyetlerine 2015-2016 eğitim öğretim yılında da tüm hızıyla devam edecek.

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi, yeni eğitim öğretim yılında açacağı yeni kursları vatandaşlara tanıtmak amacıyla Seydikemer Halk Pazarın da stant açtı. Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Güven Yiğit ve Öğretmenlerin de bulunduğu stantta, kurs başvuruları da yapıldı. Halk Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerinin yaptığı bazı ürünlerin de sergilendiği stant, yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Güven Yiğit, "Seydikemer Halk Eğitim Merkezi yenilenen yönetim kadrosu ve hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Şimdiye kadar Yaptığımız protokoller ile onlarca kurs açıp halkın hizmetine sunduk.Şimdide Seydikemer Halk Pazarında stant açarak insanların ayağımıza gelmesini beklemeden bizler onların ayağına geldik.Yönetim ve Öğretmen kadromuzla halkımızı buluşturup açılması planlanan kurslar hakkında bilgi vererek yeni kayıtlar da aldık.Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"60 BİN VATANDAŞIN HİZMETİNDEYİZ"

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi olarak yapılan tüm çalışmalarda Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Seydikemer Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların desteğini aldıklarını belirten Yiğit, "Seydikemer Halk Eğitim Müdürlüğü olarak yeni eğitim-öğretim yılına son sürat hazırlanarak ülke ekonomisine ve sosyal hayata katma değerde bulunacak yeni kurslar planlamaktayız. Seydikemer de 60 bin kişinin hizmetindeyiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydikemere İlk Stant Halk Eğitimden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement