Seydişehir Belediye Başkanı Çat Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Seydişehir Belediye Başkanı Çat Açıklaması

"Belediyemiz işletmesinde olan jeotermal kaynak ile organik nitelikli tarımsal üretim teşvik edilecek ve üretim faaliyetlerinin ülke çapında yaygınlaştırılması sağlanacaktır"

21.03.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Seydişehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Abdulkadir Çat, ilçedeki jeotermal kaynakla organik nitelikli tarımsal üretimin teşvik edileceğini ve üretim faaliyetlerinin ülke çapında yaygınlaştırılmasının sağlanacağını söyledi.

Çat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyecilik anlayışının temelinde insana verdiği önemin yattığını, bu şekilde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçladığını ifade etti.

Sadece alt ve üst yapı projeleriyle sınırlı kalmayıp, sosyal belediyeciliğin gereklerinin de yerine getirilmesi için çalışmalar yapma hedefinde olduğunu dile getiren Çat, şunları kaydetti:

"Seydişehir, jeopolitik ve coğrafi konumu, verimli arazi yapısı ve zengin yer altı su kaynakları açısından önemli bir tarım potansiyeline sahip. Ama tarım sektöründeki eğitim eksikliğinden dolayı bilinçli ve nitelikli insan kaynağının varlığı konusunda sorunlar yaşanabilmektedir. Belediyemiz bu konuda bilinçlendirme ve farkındalık yaratacak eğitim faaliyetlerine devam edecektir. Bu konuda Seydişehir'de bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak işbirliği, daha hızlı ve verimli çalışmalar sağlayacaktır. Belediyemiz işletmesinde olan jeotermal kaynak ile organik nitelikli tarımsal üretim teşvik edilecek ve üretim faaliyetlerinin ülke çapında yaygınlaştırılması sağlanacaktır. Alüminyumu ile anılan Seydişehir artık bir de Termal Tesisleri ile anılacak. Seyyid Harun Veli Türbesi ve civarında tarihi ve kültürel çevre ve cephe düzenleme projesi, Seydişehirimize sosyo-kültürel ve iktisadi anlamda katkı sunacak. Diğer adaylardan farkım; gerçekleştirmiş olduğum 58 proje teminatımdır. Ayrıca hiçbir zaman siyasi kaygı içinde olmadan, temsil ettiğim görüş içinde dava adamı olarak, siyasetin gerektirdiği nezaketi göstermiş durumdayım. Seydişehirimiz için kim hayırlı olacaksa ve kim bencillik ve hırstan uzak olacaksa Allah onu nasip etsin." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seydişehir Belediye Başkanı Çat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement