Başkan Çat'a Teşekkür Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat'a Teşekkür Sürprizi

Başkan Çat\'a Teşekkür Sürprizi

Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokali Üyeleri Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı Hanımlar Lokaline davet ederek teşekkür ettiler.

24.02.2014 15:23  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi'nin ilçede ilk defa hanımların hizmetine sunduğu ve büyük ilgi görerek üye sayısı her geçen gün artan Hanımlar Lokali üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a sürpriz yaptılar.

Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokali Üyeleri Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı Hanımlar Lokaline davet ederek teşekkür ettiler.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat hizmete sundukları Hanımlar Lokalinin üye sayısının her geçen gün artmasının ve hanımlar tarafından beğeniyle karşılanmasının kendilerini de mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi;"Göreve geldiğimizde,toplumumuzun temel taşı Hanımlarımızın Seydişehir'imizde müstakil olarak gidebilecekleri bir yer yoktu ve bu konuyla ilgi şimdiye kadar herhangi bir çalışma yapılmamıştı. 'Baştacı hanımlarımız her şeyin en iyisine layıktır' düşüncesiyle hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan inşa ettiğimiz Hanımlar Lokalimizin Seydişehir'de hanımlarımız için çok önemli bir eksikliği gidermiş olması ve siz değerli hanımlarımız tarafından takdir görülerek kullanılması bizleri mutlu ediyor.Seydişehir'de şimdiye kadar düşünülmeyen ve yapılamayan, 5 yıldızlı otel konforundaki bu merkezde sizlerin kendinizi değerli hissetmeniz bizim için apayrı bir mutluluk kaynağı. Sadece ilçemizin değil bölgemizin en güzel ve konforlu Hanımlar Lokali'ni siz değerli hanımlarımızın hoşça vakit geçirip spor yapabilecekleri sosyal ve sağlıklı yaşam merkezi olarak hizmete sunmanın gururunu yaşıyoruz.Güle güle kullanın" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ayrıca hanımların merak ettikleri konulara açıklık getirerek, sorularına içtenlikle ve samimiyetle cevaplar verdi.

Bir bayanın, "Sayın Başkanım sizden sinema salonu istiyoruz" şeklindeki talebi üzerine de Belediye Başkanı Abdulkadir Çat çok kısa bir süre sonra hizmete sunacakları Seydişehir Belediyesi-Şaban Cengiz Kültür Sarayında tiyatro, müzik dinletileri, konferans gibi pek çok kültür- sanat etkinliğinin yapılacağını,ayrıca bu merkezde belli günlerde Sinema hizmeti sunmanın alt yapısını da oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Hanımlar Lokali üyeleri ise;"Sayın Başkanımız, Bize böylesine konforlu ve büyük şehirlerde dahi az rastlanabilecek güzel bir mekanı armağan ettiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Burada sporumuzu yapabiliyor,yorgunluğumuzu atarak dinlenebiliyor, günlerimizi bile burada yaparak arkadaşlarımızı ağırlayabiliyoruz. Bize sağladığınız 5 yıldızlı otel konforunun yanı sıra hizmet kalitesi ve çalışanlarıyla da dört dörtlük olan bu merkezde vakit geçirmek bizim için büyük bir keyif.Hanımlar Lokali bizim vazgeçilmez bir mekan haline geldi.Burada kendimizi mutlu ve değerli hissediyoruz" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat orada bulunan çocukları da ihmal etmeyerek tek tek ilgilendi ve derslerinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat'a Teşekkür Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement