Seydişehir Belediyesi Yol Düzenleme Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Seydişehir Belediyesi Yol Düzenleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Seydişehir Belediyesi Yol Düzenleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, refüj, peyzaj ve sıcak asfalt dökümü ile ilçedeki yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

11.10.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, refüj, peyzaj ve sıcak asfalt dökümü ile ilçedeki yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe Belediyesi, Kızılcalar Mahallesi Mal Pazarı Kavşağı'nda bulunan alanda refüj ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. İlçe geneli ve kırsal mahallelerde giriş ve çıkış noktalarında yer alan refüjleri temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İlçe genelinde ve kırsal mahallerimizde çevre düzenleme peyzaj ve park çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Mal Pazarı girişinde bulunan 5 bin metrelik alanda orta refüj çalışması yaparak güzel ve estetik bir görünüm sağlayacak. Seydişehir için tüm imkanlarımızı kullanarak ilçe genelinde ve kırsal mahallerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Öte yandan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekiplerinin yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalarına merkez ve kırsal mahallerde aralıksız devam ettiğini kaydetti. Gazi İlkokulu önünden başlayan ve Anadolu Öğretmen Lisesi önünde son bulan 4 bin metrekarelik yolun sıcak asfaltla kaplandığını ifade eden Başkan Tutal, "Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdik. Şehir merkezimizde olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" şeklinde konuştu.

Amaçlarının vatandaşları kış ve yaz aylarında toz ve çamurdan kurtarmak, rahat yaşamlarını sağlamak olduğunu belirten Başkan Tutal, "Sadece sıcak değil, soğuk asfalt çalışmalarına da ağırlık verdik. Çalışmalarımız havalar müsaade ettiği sürece devam edecek. Kamelyasıyla, parkıyla, kilitli taş döşemeyle, sıcak ve soğuk asfaltıyla değil, kısacası belediyeciliğin gerektirdiği tüm çalışmalarla hizmetlerimizi tüm mahallelerimizde yerine getirmenin gayretini gösteriyoruz. Tek amacımız, vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmek, onlara layık olabilmek" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir Belediyesi Yol Düzenleme Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement