Seydişehir de "7'den 70'e Resim" Kursu - Son Dakika
Güncel

Seydişehir de "7'den 70'e Resim" Kursu

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ümit Çocukları Derneği tarafından açılan "7'den 70'e resim" kursu sona erdi.

21.05.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ümit Çocukları Derneği tarafından açılan "7'den 70'e resim" kursu sona erdi.

Usta öğretici Ressam Fatma Kırdar, yaptığı açıklamada, vatandaşların kursa gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyledi.

7 tanesi engelli olmak üzere 21 kursiyerin devam ettiği kursta ilk 15 gün karakalem çalışması ile kursiyerlerin el becerilerini arttırdıklarını ifade eden Kırdar, şunları kaydetti:

"Daha sonra sırası ile desen, suluboya ve yağlı boya çalışmasına geçtik. Bu kursta kursiyerlerimiz, var olan yeteneklerini ortaya çıkararak, çok güzel eserler çizdiler. Amaç, ilçe halkına ve öğrencilere güzel bir meslek ve hobi kazandırmaktı. Kursumuzla bunu başardığımızı düşünüyorum. Kursiyerlerimizin eserleri 25 Mayıs Çarşamba günü Seydişehir Ümit Çocukları Derneği'nde halkımızın beğenisine sunulacak. Kursumuza desteklerini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi ve Ümit Çocukları Derneğine teşekkür ediyorum. Seydişehir halkını resim sergisini gezmeye davet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir de '7'den 70'e Resim' Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı.

  • Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu
    18:47 Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

    Düzce Üniversitesi öğrencileri, Hatay'ın Samandağ ilçesinde deprem sebebiyle hasar alan okulu yenilemek için iftar sofrası kurdu. Düzce Üniversitesi Dümerang Topluluğu, Hatay'daki okulun ihtiyaçlarını karşılamak için iftar sofrası düzenledi. Öğrencilerin burslarından artırdıkları paralarla destek verildi. Okulun yenilenmesi için 10-14 Mayıs tarihlerinde bölgeye gidilecek.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.


Advertisement