Seydişehir'de Traktör Devrildi: 1 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Traktör Devrildi: 1 Ölü, 9 Yaralı

Seydişehir\'de Traktör Devrildi: 1 Ölü, 9 Yaralı

Seydişehir'de traktör devrildi: 1 ölü, 9 yaralıKONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde çilek ekmek için tarlaya gidenleri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

07.05.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir'de traktör devrildi: 1 ölü, 9 yaralı

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde çilek ekmek için tarlaya gidenleri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Seydişehir İlçesi'ne Dikilitaş Mahallesi Kabakçeşme mevkiinde meydana geldi. Mustafa Aksoy (37) yönetimindeki 42 ZC 286 plakalı traktör ile seyir halinde iken direksiyon idaresini kaybetti. Dağlık bölgede traktör uçuruma devrildi. Kaza sonrası araç sürücüsü Mustafa Aksoy ile traktörün römorkunda bulunan Sümeyye Şen (17), Elmas Şen (39), Ayşe Şen (59), Keziban Aksoy (36), Osman Aksoy (10), Rafet Aksoy (8), Şerife Kara (65), Fatma Coşkun (26) ve Ümmügülsüm Coşkun (61) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ümmügülsüm Coşkun hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Traktör Devrildi: 1 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement