Seydişehir'in Mahallesi Olan Belde ve Köyler Yeni Tabelalarına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Seydişehir'in Mahallesi Olan Belde ve Köyler Yeni Tabelalarına Kavuştu

Seydişehir\'in Mahallesi Olan Belde ve Köyler Yeni Tabelalarına Kavuştu

Konya’da Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Yasası ile yeni mahalle olan belde ve köylere yeni tabelalar asıldı.

28.09.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Yasası ile yeni mahalle olan belde ve köylere yeni tabelalar asıldı.

Büyükşehir Yasası ile Seydişehir Belediyesi'nin birer mahallesi konumuna gelen kırsalda ve beldelerde bulunan mahallelere tabelalar yaptırıldı. Seydişehir'in Büyükşehir Yasası ile 55 mahallesi olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Eski mevcut konumu ile 16 mahallesi bulunan ilçemiz, Büyükşehir Yasası ile 55 mahalleye ulaştı. Yeni mahalle olan yerleşim yerlerimizin, ilçemiz sınırlarında olduğunun bilinmesi, yerli ve yabancı vatandaşlarımızın daha kolay adres bulması için, belediyemizin atölyelerinde imal ettiğimiz yeni tabelalarımızı, mahallelerimize yerleştiriyoruz. Seydişehir merkez mahallerimizde olduğu gibi, yeni mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımızda sürdürdüğümüz hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir'in Mahallesi Olan Belde ve Köyler Yeni Tabelalarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement