Seydişehirli Öğrenciler Erasmus+ ile Almanya Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Seydişehirli Öğrenciler Erasmus+ ile Almanya Yolcusu

Seydişehirli Öğrenciler Erasmus+ ile Almanya Yolcusu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, Avrupa Birliği Erasmus+ projeleri kapsamında Almanya’ya gidecek Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul müdürü ve görevli öğretmenler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

02.03.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Avrupa Birliği Erasmus+ projeleri kapsamında Almanya'ya gidecek Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul müdürü ve görevli öğretmenler Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

Erasmus projeleri kapsamında yurt dışına çıkacak öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Mehmet Tutal, her öğrencinin mutlaka yurt dışına seyahat etmesi gerektiğini belirterek, " Türkiye'nin güzelliklerini görebilmek için yurt dışında, Avrupa'da kalmak buraların kıymetini daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. Yurt dışında gittiğiniz bölgeleri iyi değerlendirin, tanıyın. Avrupa'da da olsa, başka ülkelerde olsa da ilim her yerde ilimdir. Mutlaka faydalanılmalıdır. Kötü taraflarını bir kenara bırakıp, faydalı olacak konuların alınması önemlidir. Bu programın okullarına ve Seydişehir'e faydalı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ziyarete Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Okul Müdürü Sedat Vural, proje irtibat kişisi Süleyman Umar, Bilişim Teknoloji Alanı öğretmeni Levent Polat ile Almanya'ya gidecek öğrenciler katıldı. Proje kapsamında yurtdışına gidecek öğrenciler 28 gün Avrupa'da kalacak. Programa katılan öğrencilere, proje katılım belgesi ile Euro bölgesinde geçerli olan Europass sertifikası verilecek. Proje masrafları ise Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca karşılanacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehirli Öğrenciler Erasmus+ ile Almanya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement