Seydişehirli Taekwondocuların Sınav Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Seydişehirli Taekwondocuların Sınav Heyecanı

Seydişehirli Taekwondocuların Sınav Heyecanı

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi'nin Taekwondo Kursları Başarılı Bir Şekilde Devam Ediyor.

20.01.2015 11:12  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Akşam Sanat Okulu ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen bahar dönemi Taekwondo kursları sertifika töreni düzenlendi. 4 aylık kuşak terfi sürelerini değerlendiren Taekwondo Antrenörleri Yıldırım Arıkan ve Mustafa Sevinç, beyaz kuşaktan siyah kuşak öncesi 1. Gip 21 öğrencinin sınava tabi tutulduklarını belirterek, her dönem tekrarlanan sınavı sömestr 15 tatil öncesi gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

Taekwondo kuşak terfi sınavında Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Kibar ve Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Dinçsoy'unda bulunduğu programda ter döken gençler bir üst kuşağa geçmenin heyecanını yaşadılar. Halk Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir'de eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını belirterek,"Halk Eğitim olarak gençlere bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Yeter ki başarılı, ulusuna yakışır sporcular olsunlar. İlçemizde, ilimizde, bölgemizde hatta uluslar arası dereceler ile bayrağımızı dalgalandırsınlar ki sporun hakkını versinler. Bugün Seydişehir'de Taekwondo Sporcularımızdan Türkiye çapında dereceler getirmeleri güzel bir şey. Yeter ki spora gönül verilsin. Bizler imkânlar dâhilinde çocuklarımızın arkasında durmaya hazırız." Dedi.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Bşk. Yardımcısı Ömer Dinçsoy, sınava katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, sporcuların turnuvalara odaklanmasını istedi. Belediye Kulübü olarak da desteklerini devam ettireceklerini belirten Dinçsoy, salon noktasında, malzeme ve harcırah noktasında sporcuların arkasında olduklarını belirtti.

Seydişehir'de alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Antrenör Mustafa Sevinç, 8 yaşından itibaren spora elverişli her kız ve erkek öğrencinin katılması gerektiğini belirtti. Özgüven, liderlik, çalışkanlık ve takım ruhunun çocuklara kazandırıldığını dile getiren Sevinç, başarmak için azim gerekli dedi.

Taekwondo Antrenörü Yıldırım Arıkan, Taekwondo sporunun sadece terlemekten ibaret olmadığına vurgu yaparak, "Birey kendini burada belli kriterlerde geliştiriyor. Bizler Antrenör olarak onlara yol göstermekle mesulüz. En iyi eğitimi almaları için antrenörleri fedakârlık yapıyorsa sporcuların da hedeflerini yüksek tutarak azimle hırsla çalışmalarına önem vermeli ve bu emeklerinin de kaymağını hak etmelidir." Şeklinde konuştu. Arıkan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a desteklediklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehirli Taekwondocuların Sınav Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement