Seyfan Derneğinden Camii İçin Yardım Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Seyfan Derneğinden Camii İçin Yardım Çağrısı

Seyfan Derneğinden Camii İçin Yardım Çağrısı

Seyfan Köyü Dernek Başkanı Orhan Açıkbaş, Otluca Mezrası'nda (Mezra Gor) yapımı devam eden cami için hayırseverlerden yardım istedi.

13.04.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyfan Köyü Kültür Sanat Kalkınma ve Dayanışma Derneği (SEYFAN-DER) başkanı Orhan Açıkbaş Köy muhtarı Burhanettin Bolluk ve cami yaptırma Komisyonu tarafından Otluca Mezrasında yapımı devam eden camii için yardım çağrısında bulunuldu.

Yapılan Camii hakkında açıklamalarda bulunan Açıkbaş, "Büyük İslam Alimi Şeyh Muhammed Seyfullah'ın (Prig Seyf ) kabrinin yanında 120 metre karelik alanda inşa edilen cami için hayırseverlerden yardım talebinde bulunuyoruz. Camimizin zemin katın kabası bitti. 1.Katın çalışmaları devam ediyor. Zemin Katta abdest alma yeri ve taziye yeri olacak. Cami yaptırmanın çok büyük sevabı vardır. Hz. Peygamber (s.a.v.) Cami yaptırmanın fazileti hakkında müminlere şu müjdeyi veriyor: 'Kim Allah rızası için mescit yaparsa, Allah benzerini onun için cennette inşa eder." Kâbe'nin bir şubesi olan bu Caminin tamamlana bilmesi için hayırseverlerden yardım bekliyoruz" dedi.

Açıkbaş, ayrıca "Yardım yapmak isteyenler Türkiye Finans Katılım Bankası TR 38 0020 6001 8701 1679 4000 01 hesap numarasına yatırabilirler" dedi.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Seyfan Derneğinden Camii İçin Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement