Seyhan Belediyesi Karataş'ın Yollarını Asfaltlıyor - Son Dakika
Yerel

Seyhan Belediyesi Karataş'ın Yollarını Asfaltlıyor

Seyhan Belediyesi Karataş\'ın Yollarını Asfaltlıyor

Seyhan Belediyesi tarafından Karataş ilçesinin bozuk yolları asfaltlanıyor.

05.08.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi tarafından Karataş ilçesinin bozuk yolları asfaltlanıyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adanalıların denize girip tatil yaptığı Karataş ilçesinin yıllardır yapılmayan yollarına el attı. Adana'da yıllardır belediye başkanlarının bir çatışma içerisinde olduğunu ve bu çatışmadan Adanalıların zarar gördüğünü belirten Başkan Karalar, yapılan hizmeti "Adana'da artık başkanlar arası çatışma dönemi bitmiştir, çalışma dönemi başlamıştır" sözleri ile ifade etti. Karalar, "Karataş, Adana'nın en önemli ilçesi. Hepimizin çocukluğunda, gençliğinde anıları var burada. Denizden önce Adana'da Karataş akla gelir. Hakkını bulmayan bir ilçedir. Hakkını bulmasını istediğimiz bir ilçedir. Hepimizin ilçesidir. Hizmet noktasında benim için hattı müdafaa yok sathı müdafaa vardır. Benim sathım bütün Adana'dır. Ben bu alanla ilgili olarak meclis kararı alınırken alanın Büyükşehir emi yoksa Karataş belediyesine mi ait olup olmadığını bilmiyordum. Benden rica etti yardımcı olur musun dedi. Baktım ve yardımcı olduk. Burasıda bizim toprağımız. Biz gelmiyorsak Adanalı geliyor. Adana'da artık çatışma dönemi bitmiştir, çalışma dönemi başlamıştır" şeklinde konuştu.

"HER YERE HİZMET GÖTÜRMEYE HAZIRIZ"

Karataş'ta düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularında yanıtlayan Başkan Karalar, diğer belediyeler ile ilgili olarak ta aynı mesafede ve hizmete hazır olduklarını söyledi. Başkan Karalar, "Yaptığımız hizmet ile ilgili olarak başka bir belediye olsa yapar mısınız dediler. Elbette yaparız dedik. Biz büyükşehirden sonra en büyük belediyeyiz. En nihayetinde 2 çöp aracımız burada çalışıyor. Pozantı'da çöp aracımız çalışıyor. Hangi belediyeyle yapabileceğimiz ne varsa ve isterse oraya yardıma hazırız" dedi.

BAŞKAN ÜNAL: "HİZMET ETMEK İBADETTİR"

Vatandaşa hizmet etmenin ibadet olduğunu belirten Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Başkan Karalar'ın bir taşra belediyesine hizmet etmek için elini değil gövdesini taşın altına koyduğunu söyledi. Ünal, "1,5 km asfaltı Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar dökülüyor. Alan Büyükşehir'in sorumluluğunda ama Seyhan'a Belediyesi döküyor. Eğer bir belediye başkanı bir taşra belediyesi için değil elini gövdesini taşın altına koyuyorsa onun önünde saygı ile eğliyorum. Hizmet ibadettir hizmette şura bura yok olamaz.Yepyeni bir Karataş, yepyeni bir ilçe oluşturduk. Biz bunun reklamını yapmaktan kendimizi aciz hissetmiyoruz. Hizmet ibadettir ve biz hizmetti yapmakla mükellefiz. Burada aşikar yapılan şeyler var ise bunları sizlerin takdirine bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

ÜNAL VE KARALAR ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal basın açıklamasının ardından asfaltlamanın yapıldığı alana giderek çalışmaları yerinde denetledi. Çalışmalar ile ilgili bilgilerde alan başkanlar asfalt işçileriyle bir süre sohbet etti.

2 belediye başkanının karşılarından gören Karataşlı vatandaşlar ile yazlıkçılar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Adana'da belediye başkanlarının uyumunun şehre pozitif bir hava kattığını belirten vatandaşlar bu pozitifliğin yansımasında hizmet olarak gördüklerini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyhan Belediyesi Karataş'ın Yollarını Asfaltlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement