Seyhan Belediyesinden Yaz Okulları - Son Dakika
Güncel

Seyhan Belediyesinden Yaz Okulları

Seyhan Belediyesinin yaz spor okullarında 7 farklı branşta 25 farklı noktada eği·ti·m veri·li·yor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016 yılı yaz döneminin ilk etabında verilecek eğitimlerle bu okullardan faydalanan kişi sayısının 100 bine ulaşması planlanıyor.

08.08.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesinin yaz spor okullarında 7 farklı branşta 25 farklı noktada eği·ti·m veri·li·yor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016 yılı yaz döneminin ilk etabında verilecek eğitimlerle bu okullardan faydalanan kişi sayısının 100 bine ulaşması planlanıyor.

Belediye Başkanı Zeyrah Karalar, Pınar Mahallesi Füze Selami Tesisleri ve Seyhan Belediyespor Bahçeşehir tesislerindeki yaz okullarını ziyaret etti. Karalar, bu yıl 40 bin olmak üzere son 3 dönemde tam 100 bin kişiye spor eğitimi verileceğini kaydetti.

Her şeyden önce okullardan faydalanan çocukların yüzlerinin gülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Karalar, şunları bildirdi:

"Okul bittiğinde evlatlarımızın sokakta oynamaması için bu tesisler gibi onlarcasını açtık. Geçen sene 30 binin üstünde malzeme dağıttık ve spor tesislerimizde spor yaptırdık. Ben, 10 çocuklu bir ailenin evladıyım. O zaman portakal bahçesinin içerisinde gönül rahatlığıyla oynardık. Ama şu anda pozisyon yok. Çocuklarımız adeta evde hapis kalıyor. Şimdi biz bu tesislerde güvenlik elamanları ile spor yaptırarak ailelerin içlerini rahatlatıyoruz. Anne baba çocuklarının güvende olduğunu biliyor. Hem de sporcu yetiştiriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seyhan Belediyesinden Yaz Okulları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement