Seyhan'dan Hopa'ya Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Seyhan'dan Hopa'ya Yardım Eli

Seyhan\'dan Hopa\'ya Yardım Eli

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçen Seyhan Belediyesi, Hopa’ya bir yardım eli uzattı.

05.09.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçen Seyhan Belediyesi, Hopa'ya bir yardım eli uzattı. Belediye meclisinden Hopa'ya temizlik malzemesi yardımı yapılması kararı alınarak yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yetki verildi.

KARALAR: "HOPA'DAKİ FELAKETE DUYARSIZ KALAMAYIZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hopa'da yaşanan felaketin ardından bizler burada duyarsız kalamazdık. Bizlerde buradan oradaki vatandaşlara yardım etmek istedik ve Hopa'ya yardım etme kararı aldık. Oradaki vatandaşlarla, yetkilerle görüştük yeterince gıda yardımı yapılmış. En büyük ihtiyaçlarının temizlik malzemesi olduğunu söylediler. Bizlerde temizlik malzemelerini Hopa'ya götüreceğiz. Burada yaşayan ve mağdur olan vatandaşlara yardımcı olmaya çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN KARALAR HOPA'YA GİDECEK

Seyhan Belediye Meclisinde Hopa'ya yardım yapılması ile ilgili görüşülen madde sırasında söz alan bazı meclis üyeleri, yardımların nasıl ve kimlere yapılacağını sordu.

Bunun üzerine söz alan Başkan Karalar, yardımların Seyhan Belediyesi eli ile dağıtılacağını ve herhangi birine teslim edilmeyeceğini söyledi. Başkan Karalar, "Bizler burada Seyhan Belediyesi olarak yardımları bizzat ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edeceğiz. Hatta Hopa'ya bizzat kendim gidip dağıtımın başında kalacağım" şeklide konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyhan'dan Hopa'ya Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement