Seyir Halindeki Otobüs Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Seyir Halindeki Otobüs Alev Alev Yandı

Seyir Halindeki Otobüs Alev Alev Yandı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, İstanbul’dan Rize’ye gittiği öğrenilen ve içinde 51 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı.

16.06.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, İstanbul'dan Rize'ye gittiği öğrenilen ve içinde 51 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı.

Yangın, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Y. yönetimindeki 34 UBZ 53 plakalı yolcu otobüsü, İstanbul'dan Rize'ye giderken Tosya'nın organize sanayi bölgesinde motor kısmından henüz belirlenemeyen bir sebeple alev aldı. Kısa sürede otobüsü saran yangında otobüste bulunan 51 kişi son anda kurtuldu. Ölen veya yaralananın olmadığı yangında, olay yerine gelen Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü. Yangın sonrası otobüs kullanılamaz hale geldi. Yangının haber verilmesi üzerine, olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın esnasında Tosya D-100 karayolu trafiğe kapandı. Otobüsün yandığını gören bir vatandaş, "İtfaiyeyi ve ambulansı aradım. Yangın çok büyüktü ve güçlükle söndürüldü" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyir Halindeki Otobüs Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement